HomeEntertainmentFilmsNetflix laat je enkele films en series gratis zonder account kijken

Netflix laat je enkele films en series gratis zonder account kijken

Ben jij ook zo’n groot fan van Netflix, maar wil je niet meteen een abonnement afsluiten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Netflix biedt namelijk enkele films en series gratis aan zonder account. Het beste nieuws? Je hebt geen creditcard nodig en het is volledig legaal. In dit artikel ontdek je hoe je gratis kunt genieten van de content op Netflix. Let’s go!

Niet op iOS of tv

Heb je al geprobeerd om via je iPhone of televisie gratis Netflix content te bekijken? Dan moeten we je teleurstellen. Het aanbod van gratis films en series is momenteel namelijk niet beschikbaar op iOS-apparaten en smart-tv’s.

Maar geen paniek! Er zijn andere manieren waarop jij kunt genieten van de aangeboden content zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Een van die manieren is het gebruik maken van een laptop of desktopcomputer met internetverbinding. Hierdoor heb je toegang tot de gratis content, mits jouw apparaat voldoet aan de minimale vereisten.

Een ander alternatief is het gebruikmaken van bepaalde types Samsung-televisies die compatibel zijn met de gratis service. In deze gevallen kun jij eenvoudigweg inloggen op jouw account en beginnen met kijken naar alle beschikbare films en series.

Kortom, als jij wilt profiteren van de gratis Netflix-content moet jij rekening houden met welke apparaten geschikt zijn voor deze service. Dus start snel jouw computer op of controleer welke tv-modellen compatibel zijn zodat ook jij kunt genieten!

Deze Samsung-tv kan draaien:

Als je een Samsung-tv hebt, heb je geluk. Je kunt namelijk gratis Netflix-films en -series kijken zonder abonnement op bepaalde modellen van Samsung-tv’s. Maar let op: dit werkt niet voor iOS- of tv-apparaten.

Maar welke Samsung-modellen zijn geschikt voor het bekijken van gratis inhoud? Het gaat om de meeste modellen die tussen 2012 en 2014 zijn uitgebracht. Een aantal specifieke modellen die hiervoor in aanmerking komen, zijn onder andere UE32J5500AWXXN, UE40JU6400WXXN, UE55HU7500LXXN en QE65Q9FAMTXXN.

Voor deze tv’s is er een aparte app in de winkel waarmee je toegang krijgt tot gratis inhoud van Netflix. Deze app heet ‘Netflix Recommended TV‘ en kan worden gedownload via de online winkel.

Let wel op dat het aanbod van gratis films en series bij deze mogelijkheid beperkt is vergeleken met het betaalde abonnement. Toch biedt het nog steeds een goede gelegenheid om te genieten van sommige geweldige films en series zonder extra kosten!

Gratis Netflix kijken zonder abonnement

Ben je een fan van films en series, maar heb je geen abonnement op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het is nu mogelijk om gratis naar een aantal films en series te kijken zonder dat je een account bij Netflix nodig hebt.

Netflix biedt deze service momenteel alleen aan via de webbrowser, dus het is niet beschikbaar op iOS of tv-apps. Als je echter in het bezit bent van een Samsung-tv uit 2012 of later, kun je ook genieten van dit aanbod.

Het proces is heel eenvoudig: ga gewoon naar de website en selecteer de gratis titels die worden aangeboden. Er zijn verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen, zoals drama’s, documentaires en kinderprogramma’s.

Het aanbod verandert regelmatig, dus zorg ervoor dat je terugkomt om te zien wat er nieuw is toegevoegd. Sommige titels bevatten slechts één seizoen of één film terwijl andere meerdere afleveringen hebben.

Hoewel het gratis aanbod beperkt kan zijn in vergelijking met het volledige abonnement bij Netflix, geeft dit wel iedereen de kans om nieuwe films en series uit te proberen voordat ze besluiten zich te abonneren. Dus pak wat popcorn en begin met streamen!

Aanbod gratis Netflix films en series

Het aanbod van gratis Netflix-films en series is nog steeds beperkt, maar het is een goede manier om te zien of de service iets voor jou is voordat je een abonnement afsluit. Dus waar wacht je nog op? Zet die Samsung-tv aan en geniet van wat gratis kijkplezier! En wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriete serie of film tussen het aanbod. Veel kijkplezier!

Video: ZO KRIJG JE GRATIS NETFLIX!! #LIFEHACK

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten