HomeEntertainmentSocial MediaEen openbaar profiel maken op Snapchat

Een openbaar profiel maken op Snapchat

Welkom bij onze gids over het maken van een openbaar profiel op Snapchat! Als je al bekend bent met de app, weet je dat Snapchat vooral bekend staat om zijn tijdelijke foto- en videoberichten die na 24 uur verdwijnen. Maar wist je dat je ook een openbaar profiel kunt maken waarmee iedereen jouw verhalen kan zien? In deze blogpost zullen we je stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt doen en welke vereisten er nodig zijn om ervoor te zorgen dat jouw profiel aan alle richtlijnen voldoet. Laten we beginnen!

Wat is een openbaar profiel in Snapchat?

Een openbaar profiel op Snapchat is een functie waarmee je jouw verhalen, snaps en locatie met iedereen kunt delen die jou volgt. Normaal gesproken zijn de berichten alleen zichtbaar voor vrienden die jij hebt toegevoegd en geaccepteerd.

Met een openbaar profiel kun je echter meer mensen bereiken dan alleen jouw vriendenkring. Mensen kunnen zich abonneren op jouw account zonder dat jullie elkaar als vriend hebben toegevoegd.

Als je bijvoorbeeld een artiest bent of graag wilt delen wat er in jouw omgeving gebeurt, kan het erg handig zijn om een openbaar profiel aan te maken. Zo kunnen anderen zien wat jij doet en waar je bent, zonder dat ze daarvoor eerst toestemming hoeven te vragen of bevriend moeten zijn met jou op Snapchat.

Het is belangrijk om te weten dat wanneer je kiest voor een openbaar profiel, al jouw verhalen ook daadwerkelijk door iedere volger gezien kunnen worden. Dus denk goed na over welke content je plaatst voordat je deze optie inschakelt!

Vereisten om een openbaar Snapchat-profiel te krijgen

Als je een openbaar profiel op Snapchat wilt maken, zijn er enkele vereisten waaraan je moet voldoen. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van Snapchat hebt gedownload op je mobiele apparaat. Vervolgens moet je minimaal 16 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor een openbaar profiel.

Een ander belangrijk aspect is dat jouw account geen privé-instellingen mag hebben. Als jij momenteel een privé-account hebt, dan kun je dit wijzigen door naar de instellingen te gaan en het tabblad “Wie kan mijn verhaal zien?” te selecteren. Zorg ervoor dat deze optie is ingesteld op “Openbaar“.

Om nog beter gevonden te worden met jouw openbare profiel, zou het geweldig zijn als jij altijd actief bent op Snapchat en veel vrienden/followers hebt die ook actief zijn. Dit kan helpen bij het vergroten van jouw zichtbaarheid en bereik.

Zodra jij klaar bent om over te schakelen naar een openbaar profiel, zal Snapchat jou vragen om akkoord te gaan met hun richtlijnen voor gemeenschapsgedrag. Het is belangrijk om deze regels goed door te nemen voordat jij toestemming geeft omdat hierin staat wat wel en niet acceptabel wordt geacht binnen de app.

Door rekening te houden met al deze vereisten kun jij gemakkelijk overstappen naar een openbaar Snapchap-profiel en beginnen met het delen van snapshots die iedereen kan bekijken!

Hoe een openbaar Snapchat-profiel te maken

Om een openbaar profiel te krijgen moet aan bepaalde vereisten worden voldaan. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 16 jaar oud zijn, de nieuwste versie van Snapchat geïnstalleerd hebben en al minstens 30 dagen actief gebruikmaken van de app.

Als aan deze voorwaarden is voldaan, kun je beginnen met het instellen van jouw openbare profiel. Ga in de app naar “Instellingen” en klik vervolgens op “Mijn account“. Scroll naar beneden totdat je “Openbaar Snapchataccount” ziet staan en schakel dit in.

Nu verschijnt er automatisch een QR-code die anderen kunnen scannen om jouw profiel te volgen. Daarnaast kun je ook links delen via social media of sms-berichten waarmee mensen direct naar jouw profiel kunnen gaan.

Let wel op: alles wat je plaatst op jouw openbare profiel kan door iedereen worden gezien! Wees dus bewust van wat voor content jij hierop wilt plaatsen. Maar als jij graag meer exposure wilt voor jouw foto’s of video’s dan kun jij overwegen om gebruik te maken van deze functie binnen de app!

Het openbare profiel van Snapchat verwijderen

Als je om welke reden dan ook besluit dat je geen openbaar profiel meer wilt hebben op Snapchat, kun je dit gemakkelijk doen. Om het openbare profiel te verwijderen, ga je gewoon naar de instellingen en selecteer “Mijn account“. Vervolgens kies je voor “Openbaar verhaal” en schakel deze functie uit. Hiermee zorg je ervoor dat niemand jouw verhalen meer kan bekijken zonder jou toe te voegen als vriend.

Een openbaar profiel aanmaken op Snapchat is een geweldige manier om meer volgers te krijgen en nieuwe mensen te ontmoeten. Door de bovengenoemde vereisten in acht te nemen en onze eenvoudige stappen te volgen, kun jij ook binnen no-time een succesvolle snapster of snapper worden met veel fans! Vergeet niet dat het belangrijk is om veiligheidsmaatregelen in acht te nemen wanneer je informatie online deelt. Zolang jij hier rekening mee houdt, zal jouw avontuur op Snapchat gegarandeerd een groot succes zijn!

Video: How to Make Public Profile on Snapchat

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten