HomeTechnologieComputerPowerPoint naar Word

PowerPoint naar Word

Ook PowerPoint-presentaties kunnen nu via Word omzetten! Nu alleen voor PowerPoint-files vanaf 1 MB. Met deze functie verwerk je je presentatie in een PDF of Word document.

Windows

Wie wil dat zijn PowerPointpresentaties naar Word bestanden maken, kan hiervoor gebruik maken van de software PowerPoint to Word. Deze tool levert een gratis en automatische werkende converter op. Allereerst moet je het ppt-bestand in word converteren naar een document. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om het volledige ppt-bestand zelf te vertalen naar Word.

Mac

De meeste mensen gebruiken PowerPoint voor presentaties, maar je kunt deze software ook gebruiken als documentverwerker. Daarnaast is Microsoft Office veelal ook beschikbaar in de formaat Word. Je kunt daardoor eenvoudig je PowerPointpresentatie in Word omzetten. Hieronder staan twee tips hoe je dit doet:

  1. Ga naar ‘Omzetten naar...’ in het menu van PowerPoint en kies ‘Word‘.
  2. Klik op de knop ‘Open‘. Het bestand wordt geopend in Word.

Tips voor het omzetten van PowerPoint naar Word

Het belangrijkste criterium bij het doen van de PowerPoint-omzetting is de compatibiliteit. Er zijn diverse converters op de markt die verschillende formaten kunnen omzetten, maar alleen converters die compatibel zijn met elkaar zijn werkbaar. Indien uw PowerPoint document in een andere formaat is dan Word, of indien er gebruik gemaakt wordt van speciale functies in PowerPoint die niet in Microsoft Word beschikbaar zijn, moet de toevoeging van extra functies toegepast worden. Meestal is dit ook zo. Als twee softwareprogramma’s samenhangend zijn, dan geldt dat ze ook compatibel moeten zijn.

Video: How to Convert PowerPoint to MS Word Editable File

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten