HomeGamingPS4 games verwijderen

PS4 games verwijderen

Je bent vast op het idee gestaan dat je je PS4 niet meer wilt gebruiken. In het vervolg wil je je PS4 spellen definitief verwijderen,, maar weet niet hoe je dit moet doen. Maak je geen zorgen. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je je PS4 games definitief van je PlayStation kan verwijderen.

PS4-games verwijderen

Wanneer je PS4-games wilt verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Ga naar “Je PlayStation” op je PlayStation-smartphone of computer.
  2. Klik op het kopje “Algemeen” en druk daarna op de knop “Inloggen“.
  3. Na het inloggen, ga naar “Je account” en druk daarna op de knop “Moet ik game(s) opslaan?”.
  4. Druk dan Ja, als je die game(s) wilt opslaan.
  5. Na het invullen van alle velden ga je naar de pagina met de game(s) die je wilt verwijderen en druk dan op de knop “Verwijder“.

Gaan mijn save files verloren bij het verwijderen van een game?

Wanneer je een game verwijdert op je PS4, dan verliezen deze save files zich automatisch. Er zijn verschillende manieren om hierachter te komen wat er precies is gebeurd en hoe je het kan voorkomen dat dit voorval weer gebeurt.

Als eerst iets moet worden gedaan, is het belangrijk om alle spelletjes en apps te verwijderen. Dit is mogelijk door ze in de “programma’s” sectie van je PS4 te bewerken. Deze laatste methode is niet altijd even makkelijk –onder andere omdat games vaak heel goed samengesteld zijn en hun iconen ernaast staan. Daarnaast kan het voorkomen dat er updates of add-ons aan apps zitten die je wilt controleren of uit installeren voordat hij of zij worden weggehaald. Door deze apps en games af te sluiten, gaat er minder energie naar je PS4 toe die nodig is om deze games te runnen.

Video: How to delete games on PS4

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten