HomeAutomatiseringAppleSchakelen tussen apps voor Apple

Schakelen tussen apps voor Apple

Met de vele apps die beschikbaar zijn voor iPhone, iPad en iPod touch, is het gemakkelijk om uw apparaat een persoonlijke touch te geven. Maar hoe blijf je bij het schakelen tussen apps op deze apparaten? In dit artikel gaan we hier dieper op in en laten we je precies zien hoe je gemakkelijk tussen verschillende apps kunt switchen!

Schakel tussen apps op iPhone X of nieuwer en iPad

Als u een iPhone X of nieuwer hebt, kunt u apps tussen de achtergrond en het beginscherm wisselen door met uw duim van boven naar beneden te vegen. Als u op een iPad met iOS 12 of hoger bent, kunt u tussen recent gebruikte apps schakelen door op het Dock te vegen en vervolgens op een app te tikken.

Schakelen tussen apps met de thuisknop

Om tussen apps te schakelen op uw iPhone, iPad of iPod touch, drukt u eerst twee keer op de thuisknop. Dit brengt het apparaat naar de App Switcher. Hier kunt u door de lijst van openstaande apps swipen en een andere app selecteren.

Ververs op achtergrond gebruiken

Wanneer u apps wilt gebruiken die op de achtergrond draaien, kunt u de app-verversing inschakelen. Dit zorgt ervoor dat de apps die u gebruikt automatisch worden bijgewerkt, zodat u altijd toegang hebt tot de nieuwste versies.

Video: Stack Navigation in React Native Apps – How to Switch Between Different App Screens

Stack Navigation in React Native Apps - How to Switch Between Different App Screens

Reviews

Gerelateerde berichten