HomeCloudSchrijfbeveiliging van Flashdrive

Schrijfbeveiliging van Flashdrive

Je weet vast wel dat je flashdrive veilig moet houden, dat wil zeggen dat je geen gegevens met je mee kan nemen naar andere plekken. Maar soms zijn er mensen die liever hun persoonlijke informatie op deze manier aan het publiek verschaffen. In dit artikel vertellen we jou hoe je de schrijfbeveiliging van Flashdrives kan verwijderen.

De Register-editor gebruiken

De schrijfbeveiliging van flashdrives kan verwijderd worden door de register-editor te gebruiken. Dit is een programma waarmee je het bestandsbestand van een flashdrive kunt beheren, herleiden naar de oorspronkelijke bestandten en eventueel versleuteld houden. Je moet ervoor zorgen dat je alle veiligheidsmaatregelen neemt, want er is een risico dat je bestand gehackt wordt als je het niet doet met de juiste procedures in acht nemen.

Meer tips voor de Register-editor

Het is mogelijk om de schrijfbeveiliging van flashdrives te verwijderen. Er zijn diverse methoden beschikbaar, zoals de volgende:

1. Een programma installeren dat Flash-schade verhelpt of verwijdert. De meeste programma’s kunnen gratis worden gedownload op internet. Veel mensen gebruiken adware-remmers om Flash-schade te voorkomen. Adware remmers kunnen ook infecties elimineren die Flash-schade veroorzaken.

2. Schakelen van het apparaat uit naar alle applicaties en dan terug in naar flash-ondersteuning (of starten met een vaste schrijfregistratie). Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat alle applicaties die met je schrijven samenhangen worden uitgeschakeld voordat je het apparaat aanzet.

Opdrachtprompt gebruiken

Als je schrijfbeveiliging wil aanzetten voor flashdrives, kan je een opdrachtprompt gebruiken. Dit is een script dat op de computer wordt geïnstalleerd om Flash-objecten in beeld te brengen die gebruik moeten worden gemaakt van het programma Adobe Acrobat Reader. Een opdrachtprompt legt bepaalde voorwaarden vast aan welke Flash-objecten dan geopend moeten worden en hoe lang ze dienst moet vinden. Je kunt ook eenvoudig zelf een opdrachtprompt maken.

Je kunt Adobe Acrobat Reader downloaderen en installeren om Flash-objecten in beeld te brengen die gebruik moeten worden gemaakt van het programma Adobe Acrobat Reader. De software is gratis te downloaden bij Adobe: http://www.adobe.com/products/acrobat/downloads/.

Video: 3 Ways Remove Write Protection From USB Pendrive | “The disk is write protected” [Fix]

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten