HomeCloudSD-kaart formatteren naar FAT32

SD-kaart formatteren naar FAT32

Als u problemen hebt met het formatteren van uw SD-kaart met het FAT32-bestandssysteem, lees dan verder voor een stap-voor-stap handleiding.

Een nieuwe SD-kaart instellen

Als je je SD-kaart niet meer opent of probeert te formateren, dan is er waarschijnlijk iets mis met deze. Je kan hem eenvoudig naar FAT32 formatteren om problemen zoals dit te verhelpen.

De formattering van de SD-kaart wijzigen van draagbaar in adopteerbaar

Zoals je wel weet, is de SD-kaart een draagbaar medium dat gebruikmaakt kan worden om berichten en foto’s op te slaan. Je kunt hem dan ook in via het apparaat dat je wilt afsturen. Maar als je nu naar je SD-kaart kijkt, ziet hij er niet zo adopteerbaar uit. Dat komt doordat de SD-kaart normaal gezien formatteren is naar FAT32, wat erg oncomfortabel voorkomt voor degene die hem gaat gebruiken op andere apparaten.

De formattering van de SD-kaart wijzigen van adopteerbaar in draagbaar

Nieuwe SD-kaarten vanuit de fabriek zijn draagbaar, maar je kan ze wel een beetje formatteren naar FAT32 om ze te gebruiken op je computer. Dat doe je door in het menu “Formatteer” op de kaart te klikken. Je kunt dan op “Onderdeel opslaan” klikken en daarna op “Bestandsnaam“. Type FAT32 in het venster dat verschijnt en klik vervolgens op “OK“.

Video: Wat is een SD KAART FORMATTEREN? | EMMELY

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten