HomeTechnologieTelefoonSiri en Google-assistent uitzetten

Siri en Google-assistent uitzetten

Je hebt vast wel eens gehad dat je per ongeluk op de verkeerde toets drukte en Siri of Google-assistent werd geopend. Het kan erg vervelend zijn, maar gelukkig is er een manier om dit te voorkomen. In dit artikel lees je hoe je Siri en Google-assistant uitzetten kunt op je iPhone of Android toestel.

Hoe zet ik Siri op mijn iPhone uit?

Als je Siri wilt uitzetten, ga dan naar de Instellingen-app op je IPhone. Tik vervolgens op ‘Siri & Zoek’ om de opties voor Siri in te stellen. Scroll omlaag en tik op ‘Siri Uitzetten’. Als je wilt dat Siri niet meer luistert als je ‘Hey Siri’ zegt, schakel dan de optie ‘Hey Siri’ uit.

Hoe zet ik Siri op mijn iPad uit?

Om Siri op je iPad uit te zetten, volg je deze simpele stappen:

  1. Ga naar ‘Instellingen’ en tik vervolgens op ‘Siri & Zoeken’.
  2. Zet de schakelaar naast ‘Siri’ uit.

Hoe zet ik de Google Assistent uit?

Als je de Google Assistent wilt uitzetten, moet je naar de Instellingen-app op je apparaat gaan. Vervolgens tik je op ‘Apparaatbeheer’ en selecteer je ‘Google’. Op de volgende pagina kun je de schakelaar naast ‘Google Assistent’ uitzetten.

Kan ik indirect worden afgeluisterd door Apple en Google?

Apple en Google zijn twee van de grootste techbedrijven ter wereld. Beide bedrijven maken gebruik van spraakherkenningstechnologie in hun virtuele assistenten, Siri (Apple) en Google Assistent (Google). Door deze technologie kunnen ze snel antwoord geven op vragen die via spraak worden gesteld, via je iPad, iPhone, Android-device of Chromebook.

Er is echter een bezorgdheid over hoe deze technologieën worden gebruikt. Sommigen beweren dat Apple en Google mensen indirect afluisteren door de audio-opnames die ze maken van de gesprekken die mensen met hun virtuele assistent voeren. Dit zou betekenen dat Apple en Google toegang hebben tot privégesprekken, waardoor er mogelijk een schending van de privacy plaatsvindt.

Echter, zowel Apple als Google ontkennen dat ze gebruikers afluisteren. Ze stellen dat de audio-opnames anoniem zijn en alleen worden gebruikt om de spraakherkenning te bieden.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten