HomeTrends & NieuwsSnapchat in behandeling

Snapchat in behandeling

  • Als je een Snapchat-bericht “in behandeling” bent gaan, impliceert dit dat je geen vriendschappen hebt op die of die ontvanger.
  • Zelfs als je hen een vriendschapsverzoek hebt gestuurd, kun je nog steeds de grijze “in afwachting” pijl zien.
  • Snapchat kan je ook de “in afwachting” pijl geven als je internetverbinding slecht is.
  • Bezoek de Insider’s Tech Reference bibliotheek voor meer verhalen.

Snapchat is een vrij transparante app. Je krijgt een melding als iemand je berichten ziet, er een schermafbeelding van maakt, ze herhaalt en nog veel meer. De meeste van deze meldingen zijn eenvoudig – maar wat betekent “in afwachting van“is?

In het geval dat u je bericht in afwachting is, zal het in uw feed staan met een saaie grijze pijl. En degene aan wie u de Snap hebt gestuurd zal het waarschijnlijk niet zien.

Dit zijn hoe je het mysterieuze bericht “in afwachting van” herstelt en wat het betekent.

Vorige week had ik Snapchat afgewacht.

Dit betekent dat Snapchat weet dat je een bericht probeert te versturen, maar het verzoek niet kan voltooien omdat er iets fout gaat.

Een

De meest voorkomende reden hiervoor is dat de persoon naar wie je probeert te sturen een Snap niet als vriend heeft toegevoegd. Snapchat blokkeert standaard alle berichten die naar jou worden gestuurd door een niet-vriend, en Gemine kan de afzender het bericht in afwachting.

Zoals steeds wordt de persoon welke je probeert te contacteren een vriendschapsverzoek gestuurd in tegenstelling tot een berichtje door de wachtende bericht niet verdwijnt totdat hij of zij je toe heeft gevraagd.

Als je zeker weet dat je Snapchat-vrienden bent met iemand, maar je ziet nog steeds het in afwachting zijnde bericht, kan dit betekenen dat ze je al kennen en hebben gevonden. Controleer hun profiel om te zien of er menu’s zijn genaamd Opgeslagen in Chat en Chatbijlagen – als je deze niet ziet op hun profiel, betekent dit dat jullie geen vrienden zijn.

Een Snapchat-profielpagina. De menu's

“Maar op “pending” staan betekent niet altijd dat de vriendschap verbroken is.” In sommige gevallen, kan het gewoon een bug zijn met Snapchat.

De mogelijkheden voor het opnieuw naar je telefoon transferren van onder meer dat bericht ‘in afwachting’ op Snapchat.

Om iets te doen, moet je natuurlijk er zeker van zijn dat je bevriend bent met de persoon die je probeert te contacteren. Nogmaals, controleer hun profiel om er zeker van te zijn dat jullie echt verbonden zijn.

Als je er zeker van wilt zijn, controleer dan je internetverbinding. Een zwak signaal kan je Snaps in de war sturen, waardoor de app denkt dat je berichten niet doorkomen. Ga dichter bij je Wi-Fi-router staan, reset hem, maak verbinding met een nieuwe signaal – wat voor jou de beste verbinding oplevert.

Snaptrivial.com heeft een grote versie van het alom bekende sms/snapchat journaal. U moet Snapchat ook opnieuw opstarten. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm van je telefoon om elke app te zien die u open hebt staan en veeg Snapchat van het scherm om het volledig te sluiten. Als dat niet werkt, start uw smartphone zelf ook opnieuw op.

Je kan altijd opnieuw inloggen als je er niet aan durft of wilt omdat de integratie van de Snapchat-app is mislukt. Alle nieuwe berichten zullen vernieuwd worden, zeker als het eerste probleem voorkomen kan worden.

Het menu

Ten slotte kun je controleren of Snapchat down is of storingen ondervindt. Als er een probleem is met de servers van Snapchat, wordt dat gemeld op de Twitter-pagina van Snapchat Support. Ga er even heen.

Als geen van deze oplossingen werkt, is er niet veel anders dat gedaan kan worden. Probeer je vriend later een bericht te sturen of gebruik een andere app.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten