HomeTrends & NieuwsStoring bij glasvezelprovider Multifiber

Storing bij glasvezelprovider Multifiber

Noorden, 15 augustus 2023 – Klanten van Multifiber in de regio Noorden (Zuid-Holland) ondervonden kortstondige onderbrekingen in hun dienstverlening door een omvangrijke stroomstoring op 15 augustus. Het incident begon om 13:23 uur en werd binnen het halfuur, om 13:50 uur, opgelost.

Stroomstoring in Zuid-Holland

Het stroombedrijf Stedin was onmiddellijk ter plaatse om het probleem aan te pakken. Ondanks hun snelle interventie kon de stroomstoring niet tijdig worden verholpen voordat de UPS (Uninterruptible Power Supply) van Multifiber uitviel. Dit resulteerde in een tijdelijke onderbreking van de dienstverlening voor Multifiber-klanten in het getroffen gebied.

Inmiddels weer internet mogelijk

Gelukkig was het team van Multifiber in staat om snel te reageren. In een update bevestigden ze: “Ons apparatuur is weer online.” Dit betekent dat de normale dienstverlening is hervat en klanten weer gebruik kunnen maken van hun internet en andere verbonden diensten.

Het Multifiber netwerkteam heeft hun verontschuldigingen aangeboden voor de storing en het daaruit voortvloeiende ongemak voor hun klanten. Stroomstoringen kunnen onvoorspelbaar zijn en hebben soms invloed op diensten waarvan men afhankelijk is, zoals internetconnectiviteit. Het is altijd geruststellend te weten dat dienstverleners als Multifiber en Stedin snel reageren om de dienstverlening zo snel mogelijk te herstellen.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten