HomeAutomatiseringTekst draaien in Word

Tekst draaien in Word

Wanneer je een tekst wil opnemen in Word, moet je de tekst plaatsen in het document en dan kies je Opnemen als tekst. Je kan tevens teksten verzamelen in een bestand en deze vervolgens in Word overbrengen. Hieronder vind je meer informatie over het plaatsen van teksten in Word en het verzamelen van teksten in een bestand.

Microsoft tekst draaien

In het Microsoft Office Word programma kunt u de tekst op zijn best draaien door deze met behulp van de cursor naar verwachting te plaatsen. Ga naar het menu ‘Bijwerken‘ en vind daarin het item ‘Tekst‘. Klik hierop en wordt een scherm geopend dat u kan gebruiken om de tekst in verschillende richtingen te draaien. U kunt hem ook verticaal of horizontaal bewerken door op de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.

Tekst spiegelen in een tekstvak

Wanneer je een tekst in een tekstvak wilt spiegelen, kun je dit doen door de tekst in het vak aan de rechterzijde van je screen in Word opnieuw op te slaan en deze dan naar het vak op het scherm van je computer of tablet te streamen. Voordat je dit doet, moet je wel weten dat Word verschillende manieren kan bieden om een tekst af te drukken.

De rand verwijderen

Wat doe je als je een tekst in Word wil laten draaien om de rand te verwijderen? Naast het omschrijven van wat er precies gebeurt, moet je nog bekijken of Word wel voor dit doel geschikt is. Word schiet vaak niet goed op met teksten die in elkaar zitten en daardoor de rand verliest.

Video: Rotate text in Microsoft word, table or any shape

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten