HomeIoTTekst-naar-spraak-uitvoer

Tekst-naar-spraak-uitvoer

Wil je een tekst naar spraak voeren? Teksten uitdrukken in het Nederlands is niet altijd even gemakkelijk. Met de juiste tools en methodes kan het je dan ook goed beter lukken.

Tekst-naar-spraak-instellingen updaten

Tekst-naar-spraak-instellingen (TNS) zijn bedrijven of instellingen die taalprocessen voor mensen aanleggen die in het Nederlands moeten communiceren. Ze updaten deze processen door middel van leerlingonderzoek of -aanbod. De TNS’s leveren ook taalassistenties en -programma’s uit.

Spraakgegevens installeren voor een andere taal

Het installeren van spraakgegevens voor een andere taal kan handig zijn wanneer je het gesprek in die taal wil voeren. Dit kun je doen door te kiezen voor de optie ‘Spelling correcties invoeren‘ bij het formulier ‘Gespreksopbouw‘. Hiermee worden alle mogelijke spellingcorrecties opgeslagen, zodat je ze niet hoeft in te schrijven tijdens het gesprek.

Je kan ook besluiten om gehele woorden en zinnen terug te laten keuren naar hun originele vorm. Dit doe je door bij het formulier ‘Gespreksopbouw‘ de optie ‘Woord- en zinherinvoering terug laten keuren‘ aan te klikken.

Video: ⭐ Speechelo Nederlands | Tekst naar spraak software

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten