HomeFilmsVolgordeThe Next 365 Days: Derde film uit de trilogie heeft trailer

The Next 365 Days: Derde film uit de trilogie heeft trailer

Welkom bij onze nieuwste blogpost! We hebben groot nieuws voor de fans van de derde film uit de trilogie – er is een trailer uitgebracht en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen. ‘The Next 365 Days’ zullen vol spanning, actie en avontuur zitten terwijl we ons voorbereiden op de langverwachte release. Lees verder om meer te weten te komen over wat je kunt verwachten van deze epische filmtrilogie.

Hoe moet je 365 days op volgorde kijken

De film 365 Dagen is een Poolse romantische dramafilm uit 2020, geregisseerd door Barbara Białowąs en Tomasz Mandes. Het verhaal gaat over een vrouw die wordt gedwongen om binnen een jaar een man te vinden om mee te trouwen, anders zal ze sterven. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Poles Slawomir Desperski.

Chronologische volgorde 365 days

De trailer voor de derde film in de trilogie is eindelijk uit! “The next 365 days” zal het verhaal vervolgen waar de tweede film “The last 365 days” was gebleven. In de nieuwe film zullen we volgen hoe de hoofdpersonen omgaan met de gevolgen van hun keuzes uit het verleden. De chronologische volgorde van de films is als volgt:

The first 365 days

The last 365 days

The next 365 days

The Next 365 days’ einde heeft een cliffhanger

‘The Next 365 Days’: derde film uit de trilogie heeft trailer – Einde heeft een cliffhanger
Wie kent ze niet, de films van The next 365 days? Het eerste deel kwam uit in 2020 en het tweede in 2021. Beide waren ontzettend succesvol en fans wachtten dan ook met smart op de release van de derde film. Die is nu eindelijk hier!

Deze derde film gaat over Laura Biel die haar man Massimo Torricelli verliest. Ze besluit om één jaar lang geen contact met mannen te hebben, maar aan het eind van dat jaar ontmoet ze iemand die alles verandert. De film eindigt met een cliffhanger, waardoor iedereen nieuwsgierig is naar wat er gaat gebeuren in het vierde en laatste deel van deze geweldige trilogie.

Video: The Next 365 Days | Officiële trailer | Netflix

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten