HomeGamingTips voor beginners van Forge of Empires

Tips voor beginners van Forge of Empires

Welkom bij Forge of Empires, waar je kunt reizen door de tijd en je eigen beschaving opbouwen vanaf het begin! Maar voordat je begint met het bouwen van je droomstad, zijn er een paar tips die we graag met jou delen. Als beginner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen, dus hebben wij deze handige gids samengesteld om jouw spelervaring te verbeteren. Of je nu nieuw bent in Forge of Empires of al een ervaren speler bent, onze tips zullen zeker van pas komen!

Ruimte optimaliseren

Een van de belangrijkste dingen bij het spelen van Forge of Empires is om je ruimte zo goed mogelijk te benutten. Een slimme opstelling van gebouwen kan ervoor zorgen dat je meer grondstoffen binnenhaalt en sneller vooruitgang boekt.

Het eerste wat je moet doen is nadenken over welke soorten gebouwen je wilt bouwen. Het heeft geen zin om veel verschillende kleine gebouwtjes neer te zetten, omdat deze slechts een paar grondstoffen per uur opleveren en kostbare ruimte innemen.

In plaats daarvan kun je beter kiezen voor grotere gebouwen die meer grondstoffen kunnen produceren in dezelfde hoeveelheid tijd. Zorg er ook voor dat je niet te veel straten aanlegt, aangezien dit ten koste gaat van waardevolle ruimte die anders gebruikt had kunnen worden voor productieve gebouwen.

Als laatste tip raden we aan om zuinig om te gaan met diamanten. Hoewel ze handig zijn als valuta in het spel, geven ze je geen extra voordelen als het gaat om efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte in jouw stad.

Beperk straten tot een minimum

Wanneer je start met Forge of Empires, dan is het aanleggen van straten een belangrijk onderdeel van het spel. Straten zijn niet alleen nodig om gebouwen te bouwen en uit te breiden, maar ze dienen ook als levensader voor jouw stad.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat je niet te veel straten moet aanleggen. Het beperken van de hoeveelheid straten in jouw stad kan namelijk vele voordelen hebben.

Ten eerste zorgen minder straten ervoor dat er meer ruimte overblijft voor nuttige gebouwen en decoraties. Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte kun je bijvoorbeeld meer woonhuizen plaatsen, wat weer resulteert in meer inwoners en dus meer productiviteit.

Een ander voordeel hiervan is dat minder straten betekent dat er minder onderhoudskosten zijn. Straten moeten namelijk regelmatig worden gerepareerd, wat geld kost.

Bovendien kunnen lange rechte wegen ook saai ogen en afbreuk doen aan de esthetiek van jouw stad. Met minder wegen heb je de mogelijkheid om creatiever te zijn bij het ontwerpen van jouw stad.

Geen decoraties en zo min mogelijk kleine gebouwen.

Als je net begint met Forge of Empires, dan is het belangrijk om te weten dat decoraties en kleine gebouwen niet altijd de beste optie zijn. Het kan aanlokkelijk zijn om je stad te versieren met alles wat er beschikbaar is, maar dit kan onnodig ruimte in beslag nemen.

Het is beter om alleen die decoraties te kiezen die een bonus opleveren voor productiviteit of cultuurpunten. Zo zorg je ervoor dat elke toevoeging in jouw stad ook echt waarde heeft.

Kleine gebouwen kunnen leuk zijn vanwege hun schattige uiterlijk, maar ze hebben vaak weinig nuttige functies en nemen kostbare grondstoffen op. Je wilt immers genoeg ruimte overhouden voor de benodigdheden zoals woonhuizen en werkplaatsen.

Dus als het nodig is om kleinere gebouwen neer te zetten omdat dit past bij jouw strategie: geen probleem! Maar doe dit wel bewust en denk goed na over de effectiviteit hiervan binnen jouw stad.

Onthoud dat het doel van Forge of Empires is om een bloeiende stad op te bouwen en daarbij efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte helpt hier enorm bij. Dus wees selectief bij het plaatsen van decoraties en kleine gebouwen – zo kun jij straks trots zijn op een mooi én functioneel resultaat!

Wees zuinig met diamanten!

Diamanten zijn een belangrijke valuta in Forge of Empires. Ze stellen spelers in staat om bepaalde gebouwen en upgrades te kopen, versnellingen te gebruiken en zelfs missies over te slaan. Het kan echter verleidelijk zijn om je diamanten uit te geven aan alle leuke extra’s die het spel biedt.

Maar als beginnende speler is het belangrijk om zuinig met je diamanten om te gaan. Gebruik ze alleen wanneer dat echt nodig is, bijvoorbeeld voor de aankoop van een waardevol gebouw of voor het voltooien van een cruciale missie.

Een andere manier om diamanten efficiënter te gebruiken is door ze niet uit te geven aan dingen die ook op andere manieren verkregen kunnen worden. Bijvoorbeeld door regelmatig evenementen bij te wonen, dagelijkse beloningen op tijd binnenhalen en grondstoffenvoorraden slim inzetten.

Tot slot moet je altijd proberen om wat diamanten achter de hand houden voor noodgevallen en onverwachte situaties. Zo ben je altijd goed voorbereid op alles wat er komen gaat!

In Forge of Empires draait het uiteindelijk allemaal om strategie en efficiënt gebruik maken van middelen – waaronder ook jouw geliefde diamanten!

Markeer niet-aangesloten eenheden

Als je begint met spelen in Forge of Empires, is het van groot belang om te weten hoe je je onaangesloten eenheden kunt markeren. Dit zal u helpen bij het optimaliseren van uw productie en grondstofverzameling.

Onaangesloten eenheden zijn gebouwen die niet verbonden zijn met wegen. Als deze gebouwen niet worden gemarkeerd, zullen de werkers ze negeren tijdens het verzamelen van grondstoffen. Het is dus belangrijk om deze gebouwen op de juiste manier te markeren.

Om uw onaangesloten eenheden te markeren, klikt u simpelweg op het pictogram “Markeren“. Vervolgens kunt u klikken op elk onaangesloten gebouw dat u wilt markeren en en er verschijnt dan een groene cirkel rondom dit gebouw.

Op deze manier wetend welke gebouwen onaangesloten eenheden zijn kan nuttig blijken voor uw strategische doeleinden, vooral wanneer bepaalde missies vereisen dat specifieke soort gebonden middelen worden geproduceerd.

Door regelmatig gebruik te maken van de markeringsoptie voor ongesluiten gebouwen kun jij ervoor zorgen dat elke bron efficiënt wordt benut en maximaliseert jij jouw productiviteit in Forge of Empires!

Tot slot

Met de bovenstaande tips en trucs weet je nu hoe je jouw stad in Forge of Empires kunt optimaliseren. Maar om verder te kunnen groeien, heb je natuurlijk ook voldoende grondstoffen nodig. Door gebruik te maken van de ‘verzamel alle‘ knop op je gebouwen kun je veel tijd besparen bij het verzamelen van deze belangrijke middelen. Zo houd jij meer tijd over om verder te bouwen aan jouw stad en haar beschaving.

Succes met het spelen van Forge of Empires!

Video: FoEhints: Straight Tips for Beginners in Forge of Empires

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten