HomeIoTGoogle HomeTips voor Google Assistent

Tips voor Google Assistent

Maakt u graag gebruik van Google’s spraakgestuurde assistent, Google Assistent? Zo ja, dan bent u niet de enige! Volgens een recent onderzoek heeft bijna de helft van alle smartphonegebruikers in de VS Google Assistent minstens één keer gebruikt. Dus wat kunt u doen met deze handige tool? In dit artikel bekijken we enkele tips en trucs om het meeste uit uw Google Assistent-ervaring op uw Android-apparaat te halen.

Tips en trucs voor de Google Assistent

Naast het gebruik van de Google Assistent op Android-devices is het ook mogelijk om je assistent te gebruiken in Chrome. Hierdoor kan je alle voordelen behalve de interactieve functies beschikbaar stellen. Heb je een bepaalde toepassing waarbij je graag kunt voorlezen en schrijven? Dan is Google Docs een aanrader. Met Google Sheets kan je tabellen en bladeren bewerken, getoond worden in een presentatie of online versturen. Ook is er het gratis Office Online-programma dat voor veel doeleinden kan worden gebruikt, zoals het maken van Excel-sheets en PowerPoint-presentaties.

Beginnen

Het gebruik van Google Assistent kan een enorm helpen bij het organiseren van uw leven. Dankzij deze app kunt u alle taken voor uw dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, contact opnemen of mailtjes schrijven zonder enige moeite te doen. Hiernaast zijn er ook trucs die u kunt gebruiken om Google Assistent tot een groter werkings succes te brengen.

De meeste onderdelen van de computer worden door Google geoptimaliseerd om sneller online te kunnen terechtkomen en dus beter functioneren. Ook de software van Google Assistent is hiervoor opgebouwd. Zo houdt de app zich aan de laatste trends in bediening en functie, waardoor ze sneller ingaat op onze behoeften en beter werkt met onze apparatuur. Echter alleen als we instellen wat Google optimaal vindt kan het probleem dat we het niet goed vinden met Google Assistent ontstaan.

Pas uw nieuwslijst aan

  1. Wees voorzichtig met het invoeren van gegevens in Google Assistent. Dit zijn vaak belangrijke informatie die u graag wilt gebruiken op uw computer of smartphone. Schiet eerst even een gokje in en probeer niet alles aan te vragen wat onder ‘assistent’ valt.
  2. Registreer uw app en bewaar de login-gegevens, want misschien wil u later wel terug naar Google Assistent om iets te doen of om informatie te vergaren over andere dingen die ook door Google worden opgenomen in de nieuwslijst.
  3. Voeg zo nu en dan updates aan de nieuwsbrief waarin je alles vindt over het ontwikkelen van Google Assistent. Die kunnen heel nuttigs zijn voor mensen die er bij willen blijven, zoals actieve developers die hun applicaties willen upgraden of nieuwe inquisitors die hun tandartswebpagina willen laten updaten.

Video: Probeer de Google Assistent. Vanaf nu helemaal Nederlands.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten