HomeCloudInstallerenWeTransfer-alternatief om bestanden van elke grootte te verzenden

WeTransfer-alternatief om bestanden van elke grootte te verzenden

Wil jij grote bestanden versturen zonder vast te zitten aan de limieten van WeTransfer? Goed nieuws, want er zijn genoeg alternatieven die jouw leven een stuk makkelijker maken! In dit blogartikel bespreken we vier handige tools waarmee je zonder problemen grote bestanden kunt verzenden. Van SendAnywhere tot Dropbox en TransferXL: ontdek welke tool het beste bij jou past en verplaats moeiteloos documenten, foto’s en video’s waar je maar wilt!

Een beter alternatief voor WeTransfer

WeTransfer is een populair hulpmiddel om grote bestanden te verzenden, maar het heeft zijn beperkingen. Als je vaak met grotere bestanden werkt, wil je misschien overwegen om over te stappen naar een beter alternatief.

Een van de beste WeTransfer-alternatieven is DropSend. Hiermee kun je snel en gemakkelijk grote bestanden tot 8 GB verzenden zonder gedoe met limieten of beperkingen. Bovendien biedt DropSend extra functies zoals track-and-trace en geavanceerde beveiligingsopties.

Een andere handige tool die we aanraden is SendAnywhere; hiermee kun je niet alleen documenten van elke grootte versturen, maar ook muziekbestanden streamen en online back-ups maken. Met deze alles-in-één-tool hoef je nooit meer zorgen te maken over het delen van grote bestanden!

Tot slot kunnen we niet anders dan Dropbox noemen als een geweldig alternatief voor WeTransfer. Met Dropbox heb je altijd toegang tot al jouw belangrijke bestanden op elk apparaat – of het nu gaat om foto’s, video’s of documenten! Vanwege de soepele integratie met talloze apps kan Dropbox worden beschouwd als dé allround tool voor het opslaan én delen van informatie in de cloud!

DropSend

DropSend is een van de beste alternatieven voor WeTransfer. Met deze cloud-gebaseerde service kunt u bestanden tot 8GB verzenden en ontvangen, wat ideaal is voor grote bestanden die niet via e-mail kunnen worden verzonden. Het gebruik van DropSend vereist geen speciale software of technische kennis, omdat het proces zeer eenvoudig en intuïtief is.

Het uploadproces bij DropSend verloopt soepel en snel, waardoor uw bestanden in een mum van tijd gereed zijn om te versturen. Bovendien biedt DropSend uitstekende beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat uw gegevens veilig zijn tijdens de overdracht naar hun servers.

Een ander groot voordeel van DropSend is dat u profiteert van onbeperkte opslagruimte om al uw bestanden veilig op te slaan zonder extra kosten. Dit betekent dat u altijd toegang hebt tot al uw documenten wanneer u ze nodig hebt.

Of het nu gaat om persoonlijk gebruik of zakelijke doeleinden, met DropSend kunt u moeiteloos grote hoeveelheden data delen met familieleden, collega’s of klanten over de hele wereld. Kortom: als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om grote bestanden te delen, dan moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden die DropSend biedt!

SendAnywhere

SendAnywhere is een cloudgebaseerde oplossing waarmee gebruikers bestanden van elke grootte kunnen verzenden zonder enige beperkingen. Het platform biedt snelle, betrouwbare en veilige overdracht van bestanden tussen apparaten.

Met SendAnywhere kun je bestanden delen via een webbrowser of de mobiele app die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Het heeft ook een desktopapplicatie voor Windows, Mac OS X en Linux. Met deze applicaties kun je eenvoudig bestanden slepen en neerzetten om ze te uploaden.

Het meest indrukwekkende aan SendAnywhere is zijn hoge snelheid bij het overbrengen van grote bestanden. Deze snelheid wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van peer-to-peer (P2P) technologie in plaats van de traditionele servermethode die vaak traag kan zijn.

Een ander belangrijk kenmerk van SendAnywhere is dat het volledig gratis te gebruiken is voor niet-commerciële doeleinden, wat ideaal is voor individuen die geen budget hebben om dure software aan te schaffen. Er zijn echter wel betaalde abonnementen beschikbaar als je extra functies nodig hebt zoals grotere overdrachtslimieten of wachtwoordbeveiligingsopties.

Kortom, met SendAnywhere heb je een handige tool in handen om grote hoeveelheden data efficiënt en veilig over te zetten tussen verschillende apparaten.

Dropbox

Dropbox is een andere populaire cloudopslagdienst die als alternatief voor WeTransfer kan dienen. Met Dropbox kunt u niet alleen bestanden delen, maar ook back-ups maken en synchroniseren tussen apparaten.

Het gebruik van Dropbox is eenvoudig: u maakt een account aan op de website en downloadt de software naar uw computer of mobiele apparaat. Vanaf daar kunt u mappen maken en uw bestanden uploaden, zodat deze veilig worden bewaard in de cloud.

Een groot voordeel van Dropbox ten opzichte van WeTransfer is dat het mogelijk is om wijzigingen aan te brengen in gedeelde documenten terwijl ze nog steeds online zijn opgeslagen. Dit betekent dat meerdere gebruikers kunnen samenwerken aan één document zonder steeds heen-en-weer te hoeven mailen.

Bovendien biedt Dropbox uitgebreide beveiligingsfuncties zoals tweestapsverificatie, waarmee onbevoegden geen toegang krijgen tot uw bestanden. En omdat het platform internationaal wordt gebruikt door bedrijven en individuen, ondersteunt het vele verschillende talen.

Al met al kan Dropbox dus een geweldig alternatief zijn wanneer u grote bestanden wilt versturen of simpelweg wilt profiteren van handige cloudopslag- en synchronisatiemogelijkheden!

TransferXL

TransferXL is een ander geweldig alternatief voor WeTransfer. Het biedt veel van dezelfde functies, zoals de mogelijkheid om grote bestanden te uploaden en te verzenden zonder registratie of installatie van software.

Met TransferXL kun je zelfs nog grotere bestandsgroottes versturen dan met WeTransfer – tot wel 100GB! Bovendien kan het aantal downloads en ontvangers worden beperkt om ervoor te zorgen dat alleen de bedoelde persoon toegang heeft tot het bestand.

Een andere handige functie die TransferXL biedt, is dat alle uploads worden versleuteld met AES-256-bit encryptie. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn tijdens de overdracht.

Kortom, als u op zoek bent naar een alternatief voor WeTransfer waarmee u nog grotere bestanden kunt verzenden en meer controle hebt over wie toegang heeft tot uw uploads, dan is TransferXL zeker het proberen waard!

Video: Grote bestanden versturen via WeTransfer

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten