HomeTechnologieComputerWijzigen van je Gmail-wachtwoord

Wijzigen van je Gmail-wachtwoord

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je jouw Gmail-wachtwoord kunt wijzigen. Je Gmail-wachtwoord wijzigen is erg eenvoudig en kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Volg de onderstaande stappen om jouw Gmail-wachtwoord te wijzigen:

  1. Ga naar de Google Accountbeveiligingspagina (https://myaccount.google.com/security).
  2. Klik onder ‘Signing in to Google‘ op ‘Wachtwoord‘.
  3. Voer je huidige wachtwoord in en klik op ‘Volgende‘.
  4. Voer dan je nieuwe wachtwoord in (minimaal 8 tekens) en klik op ‘Opslaan‘.

Wachtwoord veranderen op je pc

Om je wachtwoord te wijzigen, moet je inloggen op je Google-account. Ga daarna naar de beveiligingspagina en klik onder ‘Wachtwoord‘ op ‘Wachtwoord wijzigen‘. Vul vervolgens je huidige wachtwoord in, kies een nieuw wachtwoord en bevestig dit. Klik tenslotte op ‘Wachtwoord opslaan‘.

Wachtwoord veranderen op je Android-telefoon

Wanneer je jouw wachtwoord voor Gmail wilt wijzigen, kan dat op verschillende manieren. Je kunt dit doen via de webversie van Gmail of in de instellingen van de Gmail-app op je Android-telefoon.

In deze handleiding laten we je zien hoe je het wachtwoord voor je Gmail-account kunt wijzigen in de instellingen van de Gmail-app op een Android-telefoon.

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon en tik bovenin het scherm op het menu (de drie horizontale streepjes).
  2. Tik vervolgens in het menu op ‘Instellingen‘.
  3. Scrol omlaag en tik onder ‘Accounts‘ op ‘E-mail‘. Dit is waarschijnlijk al ingevuld met het e-mailadres dat je gebruikt voor jouw Gmail-account, maar als dat niet het geval is, tik dan hier jouw e-mailadres in.
  4. Tik nu onderaan het scherm op ‘Wachtwoord aanpassen‘. Dit zal je naar

Wachtwoord veranderen op je Apple-telefoon

Je kunt je wachtwoord op je Apple-telefoon wijzigen door naar de instellingen te gaan en vervolgens naar “Wachtwoorden en accounts“. Selecteer dan “Accounts” en kies vervolgens het account waarvoor je het wachtwoord wilt wijzigen. Selecteer “Wachtwoord wijzigen” en volg de instructies op het scherm.

Video: Hoe wachtwoord veranderen op je Gmail account

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten