HomeTechnologie2 Bluetooth speakers koppelen

2 Bluetooth speakers koppelen

Wil je je favoriete muziek luisteren in een nieuw en origineel stadium? Dan is een Bluetooth speaker een goed idee! Maak dan snel gebruik van onze aanbieding en koppel 2 speakers aan elkaar. Zo kun je optimaal genieten van je muziek.

Dus, hoe koppel je 2 bluetooth speakers iphone?

Na het aansluiten van de speakers aan je smartphone via Bluetooth, zie je nu een scherm met de volgende informatie:

  • 1 van de speakers is als speakerphone gebruikt, en heeft er daarom een rood lichtje bij.
  • Als je klikt op het rood lichtje, verschijnt er een knoppelscherm waarmee je kan kiezen of je naast of op de speaker wilt horen.

Kies dan “Naast“. Nu kan je beide speakers afzetten door ze uit te schakelen en tegelijkertijd weer in te laten schakelen. Je hoeft ze niet meer uit elkaar te halen voor je naar iemand praat!

Kun je Bluetooth speakers koppelen?

Heb je twee Bluetooth speakers nodig om een goede stereo-sound te verkrijgen? Dan leer je hier hoe je dat doet! Kies één Bluetooth speaker als aanstaande koptelefoon, en de ander voor je laptop of PC. Ga dan naar het speciale scherm op je apparaat (zie afbeelding), waar je de naam van het andere apparaat invult. Klik nu op ‘Koppel’, en het tweede apparaat begint automatisch aan te spreken.

Wat is multipoint verbinding?

Multipoint verbinding is een manier om meerdere Bluetooth speakers aan elkaar te koppelen. Dit kan op twee manieren gebeuren: door de speakers met elkaar in lijn te zetten of door ze met elkaar op één locatie aan te sluiten. Zowel technisch als praktisch verschil: terwijl het laatste met behulp van een app mogelijk is, moet het laatste optie worden uitgevoerd via de knoppen van de speakers.

Video: How To Connect Two Bluetooth Speakers/Headphones To Smartphone

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten