HomeTechnologieTelefoonAndroid telefoon klonen

Android telefoon klonen

Wanneer je een telefoon wilt klonen, heb je al snel een aantal tips nodig. Hieronder zijn 3 eenvoudige manieren om een telefoon te klonen op Android. Ga naar de webpagina van Google of download de gratis app van CloneIT.

1. Een telefoon klonen met Google Drive

Het klonen van een telefoon is eenvoudig met Google Drive.

  1. Upload je telefoonnummer en het volledige nieuwe gebruikersnaam in Google Drive
  2. Klone dan je telefoon met je gewone naam
  3. Klone dan je telefoon met een andere naam

2. Een telefoon klonen met een app van derden – CLONEit

Zo kun je een telefoon klonen met een app van derden.

  1. Via het web: Je kunt een app downloaden en dan kan je de telefoon via het web gekoppeld nemen aan je computer. Ga naar www.cloneit.nl/telefoon-klonen en volg de daarop opgegeven instructies.
  2. Via Bluetooth: Klonen is ook mogelijk door Bluetooth te gebruiken. Ga naar www.cloneit.nl/telefoon-klonen en volg de daarop opgegeven instructies om de telefoon te koppelen aan je computer of smartphone via Bluetooth. Als laatste moet je er voor zorgen dat Bluetooth in werking is gesteld op het apparaat dat je wilt klonen en dat bescherming wordt toegepast bij het delen van persoonsgegevens.
  3. Via NFC: Om een telefoon te klonen met Cloneit moet hij wel onderdeel uitmaken van een netwerk.

3. Hoe een telefoon naar computer te klonen

Wil je je telefoon op het internet afspelen of terugzetten naar de originele map? Dan is het handig je telefoon met een USB-kabel aan je computer te koppelen.

Of doe het met een Bluetooth-verbinding: Je smartphone kan ook via Bluetooth worden geactiveerd. Klik hiervoor op ‘Bluetooth‘ in je apparatenscherm, dan wordt er een willekeurig bericht weergegeven waarin staat hoe je welke functie van je telefoon kan benutten. Vul hierin het adres van de PC in en druk op ‘Start‘. Na twee tellen zal de Bluetooth-verbinding ontstaat zijn en kan de apparatuur worden gebruikt. Je voorkomt daarnaast dat persoonsgegevens overgeslagen worden tussen beide apparaten door middel van MicroSD-kaarten of NFC (Near Field Communication).

Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten