HomeGamingAirPods met Xbox One

AirPods met Xbox One

Op deze pagina vind je informatie over hoe je AirPods met je Xbox One of Xbox Series X kunt gebruiken. Op het moment dat je de AirPods aansluit op je console, gaat een scherm op in je televisiescherm waarop alles wat er in afwachting is vanaf het apparaat wordt weergegeven. Zo kun je altijd zien welke applicaties openstaande zijn en welke video’s of game-moments je nog moet spelen. Gebruik de knoppen aan de bovenkant van de AirPods om er bijvoorbeeld naar toe te navigeren of om vervolgens in game te starten.

Hoe AirPods gebruiken met Xbox One & Series X|S

Om je AirPods met je Xbox One of Xbox Series X te verbinden, moet je eerst opstarten met je console. Klik dan op “Settings” en vul het volgende in: “Ondersteuning Audio & Apps“. Je ziet dan deze blauwe balk: Klik onderaan op “AirPods” en druk op “Bind“. Je ziet dan de volgende pagina:
Je kunt nu naar alle games die je bent geïnstalleerd of die je wil installeren om AirPods in te laten spelen.

Hoe AirPods gebruiken met Xbox (met adapter)

Xbox One: Het gebruik van de AirPods met Xbox One is afhankelijk van welk type apparaat je hebt. Zo kun je de AirPods gebruiken met de Xbox One S of de Xbox One X. Op alle apparaten zijn ze compatibel met dit product. Je kan de AirPods in een usb-poort op je console slaan, of je kan ze op Bluetooth stellen door ze naar je toestel te brengen.

Xbox Series X|S: Op de Xbox Serie X|S is het mogelijk om de AirPods te gebruiken via het draaien van een muis op het display van je gameconsole of computer. Kies in je controllersetup waarop jij gaat spelen en druk dan op één van twee knoppen om hem aan te sluiten.

Hoe gebruik ik Airpods met Xboc (met tv of monitor)

Je kunt je AirPods aansluiten op je telefoon of monitor en zodra je ze hebt aangesloten, start de software die je naar wens kunt programmeren. Bijvoorbeeld om muziek afspeelbaar te maken op je tv of om filmpjes op je monitor te bekijken.

Video: This Is How To Connect AirPods To Your Xbox One / Xbox Series X/S

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten