HomeGamingPS4-controller op Xbox One

PS4-controller op Xbox One

Heb je een PS4-controller en wil je die gebruiken op je Xbox One? Hier lees je hoe je dat kunt doen!

Hoe PS4-controller gebruiken op Xbox One

Om je PS4-controller te gebruiken op je Xbox One, heb je een speciale adapter nodig. Deze adapter wordt gemaakt door Microsoft en is officieel compatibel met beide consoles. Als je deze adapter aansluit op je Xbox One via de USB-poort, kan je PS4-controller direct verbinding maken met de Xbox One en de gamepad-functies gebruiken. Als je geen speciale adapter wilt aanschaffen of als deze niet compatibel is met jouw console, dan kun je ook een draadloze oplossing gebruiken.

Hoe gebruik ik een Xbox One-controller op mijn PS4?

Als je een Xbox One-controller gebruiken op je PS4, moet je eerst de controller aansluiten op de PS4-console met een micro-USB-kabel. Vervolgens kun je de controller instellen als hoofdbediening in het menu Instellingen van de PS4. Als laatste voltooi je de set-up door een game te kiezen en te starten.

Hoe gebruik ik mijn PS4-controller op mijn Xbox One zonder CronusMAX?

Hoewel het niet mogelijk is om een PS4-controller rechtstreeks op een Xbox One aan te sluiten, kun je wel een apparaat gebruiken genaamd CronusMAX. Dit apparaat maakt het mogelijk om bijna elke controller te gebruiken met elk soort spelcomputer of -consoles.

Hoe gebruik ik een PS4-controller op mijn Xbox Series X of S?

Het is heel eenvoudig om je PS4-controller te gebruiken op je Xbox Series X of S. Je hebt alleen een speciale adapter nodig die je aansluit op de USB-poort van je console. Vervolgens kun je de controller gewoon aansluiten via de micro-USB-poort en beginnen met spelen. Het enige wat je misschien moet doen, is de buttons in het instellingenmenu van je console wijzigen zodat ze overeenkomen met de buttons op je controller.

Video: WHAT HAPPENS WHEN YOU CONNECT a PS4 CONTROLLER TO AN XBOX ONE ( EXPERIMENT )

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten