HomeAutomatiseringAppleAirPods naam veranderen

AirPods naam veranderen

Als je een nieuwe iPhone gaat kopen, dan weet je waarschijnlijk al dat de aankoop ervan bekostigd wordt door de belasting. Maar wat doe je als je oude telefoon op een andere naam gaat heten? Welke naam geef je aan je iPad of Playstation? Het antwoord is natuurlijk niet eenvoudig.

Tip: Naam van AirPods veranderen

Er zijn verschillende manieren om de naam van je AirPods aan te passen. Zo kun je ze bijvoorbeeld “Buddy” of “Apple” noemen. Of je kan ze veranderen in een ander Nederlands woord dat net zo bekend is als hun originele naam. We vertellen je hieronder alle mogelijkheden.

De actie ‘Houd ingedrukt’ wijzigen op AirPods Pro

AirPods Pro worden door Apple om een andere naam gegeven: de ‘iPad Air Pre-2′. De actie is bedoeld om te laten zien dat het product van Apple ingedrukt blijft. Door de naam te wijzigen, ga je ervan uit dat alle AirPods Pro’s samen met hun oordopjes op eenzelfde manier beschermd zijn.

De actie ‘Tik dubbel’ op AirPods (1e en 2e generatie) wijzigen

Het initiatief voor de actie ‘Tik dubbel‘ kwam van Nathan Kappelman en Michiel Mol, twee makers van AirPods. Zij willen dat alle mensen hun favoriete naam aan toegeven aan AirPods, om ze te distingueren van andere oordopjes die door Apple worden gemaakt. Dit doel wordt bereikt door het gebruik van punten- of emoji’s in plaats van letters. Het formaat ervan kan variëren, maar het doel is altijd hetzelfde: AirPods moet elke keer herkenbaar zijn als het product van Nathan en Michiel.

Automatische oordetectie in- of uitschakelen

AirPods kunnen door middel van een app automatisch worden uitgeschakeld als je ze uitsluitend gebruikt om muziek te luisteren. Door de naam van je AirPods aan te passen, houd je ze uniek in het oog.

Video: How to Rename Your AirPods! (Change the Name of Your AirPods!)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten