HomeEntertainmentHoe je alle 'John Wick'-films op volgorde kunt bekijken

Hoe je alle ‘John Wick’-films op volgorde kunt bekijken

Hé daar, actiefilmfans! Ben je klaar om de wereld van John Wick binnen te stappen en je onder te dompelen in een bloedstollend avontuur? Nou, dan hebben we goed nieuws voor jou. De nieuwste toevoeging aan deze epische filmreeks is eindelijk uitgebracht in maart 2023! Maar voordat je begint met kijken, wil je natuurlijk wel weten hoe je alle ‘John Wick‘-films op volgorde kunt bekijken. Maak je geen zorgen, wij hebben alle antwoorden voor jou verzameld! Lees verder om erachter te komen hoe jij het meeste haalt uit deze adrenaline-pompende saga.

De vierde film is in Maart 2023 uitgekomen

Het wachten is voorbij, mensen! Na jaren van anticipatie en spannende teasers, is de nieuwste John Wick-film eindelijk uitgekomen in maart 2023. En geloof me, het was het wachten meer dan waard! Deze keer wordt onze favoriete huurmoordenaar weer tot het uiterste gedreven terwijl hij zich een weg baant door een web van intrige en verraad.

In deze nieuwe toevoeging aan de franchise krijgen we niet alleen te maken met adembenemende actiescènes, maar ook met een verhaal dat ons nog dieper in de wereld van John Wick zuigt. We worden getrakteerd op onthullingen over zijn duistere verleden en worden geconfronteerd met nieuwe vijanden die hem willen vernietigen. Maar natuurlijk staat Wick er niet alleen voor – hij kan rekenen op zijn trouwe bondgenoten en zijn befaamde vaardigheden om iedereen die zich tussen hem en zijn missie bevindt uit te schakelen.

Wat deze filmreeks zo uniek maakt, is niet alleen de spectaculaire actie, maar ook het sterke karakterontwikkeling. John Wick gaat veel verder dan alleen maar een bad-ass moordmachine; we leren steeds meer over zijn motieven, angsten en menselijkheid naarmate elk hoofdstuk zich ontvouwt.

Dus als je klaar bent om je hartslag te laten stijgen en meegetrokken te worden in een wereld vol geweldige stunts, onverwachte plotwendingen en intense emoties, dan moet je absoluut alle ‘John Wick‘-films kijken (in de juiste volgorde natuurlijk!).

Verhaallijn John Wick films

De verhaallijn van de films is een meeslepende saga vol actie en intrige. Het begint allemaal met het eerste deel, waarin we worden geïntroduceerd in de wrede wereld van huurmoordenaar John Wick, gespeeld door de fantastische Keanu Reeves.

In dit eerste avontuur zien we hoe John Wick gedwongen wordt terug te keren naar zijn gewelddadige verleden nadat een stel criminelen zijn huis binnendringt en zijn geliefde hond doodt. Deze brute daad ontsteekt een vlam in John Wick die hem op een wraakzuchtig pad stuurt, waarbij hij genadeloos afrekent met iedereen die hem in de weg staat.

Het tweede hoofdstuk van deze adrenaline-pompende reeks brengt ons naar Rome, waar John Wick betrokken raakt bij een dodelijk spel binnen ‘The Continental‘, een exclusieve onderwereldorganisatie voor huurmoordenaars. Hier komt hij oog in oog te staan ​​met oude rivalen en nieuwe vijanden, terwijl hij trouw blijft aan zijn code als professionele moordenaar.

En dan hebben we het derde deel – oh jongens! Dit is waar alles tot het uiterste wordt gebracht. We zien hoe John Wick op de vlucht slaat na het doden van een lid van ‘The High Table‘, waardoor hij vogelvrij verklaard wordt. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek terwijl hij probeert te overleven tegenover talloze assassins die allemaal op jacht zijn naar zijn hoofd.

Hoe bekijk ik de John Wick films op volgorde

Als je een fan bent van de razend populaire filmreeks, wil je natuurlijk weten hoe je deze films in de juiste volgorde kunt bekijken. Gelukkig is het niet zo ingewikkeld als een moeilijke missie van onze geliefde huurmoordenaar! Dus laten we eens kijken hoe we dit kunnen aanpakken.

De eerste film in de reeks, simpelweg getiteld “John Wick“, werd uitgebracht in 2014. Hierin maken we kennis met het personage van Keanu Reeves, een gepensioneerde huurmoordenaar die gedwongen wordt om zijn oude leven weer op te pakken nadat hij onrecht is aangedaan. Hij gaat op wraakmissie en dat leidt tot spectaculaire actiescènes!

Daarna kwam “John Wick: Chapter 2″ (2017), waarin John terugkeert naar zijn gewelddadige bestaan en dit keer betrokken raakt bij een gevaarlijke samenzwering binnen de criminele onderwereld. De adrenaline spat ervan af!

En alsof dat nog niet genoeg was, bracht “John Wick: Chapter 3 – Parabellum” ons nog meer actie in 2019. In deze derde film staat John op de vlucht voor allerlei huurmoordenaars die het op hem gemunt hebben na zijn overtreding van één belangrijke regel in hun wereld.

Waar bekijk ik John Wick 1 en 2 online

Waar kun je de eerste en tweede film streamen? Een veel gestelde vraag onder fans van deze actievolle filmreeks. Gelukkig zijn er verschillende online platforms waar je kunt genieten van het avontuurlijke leven van onze geliefde huurmoordenaar, John Wick.

Een populaire keuze voor het streamen van films is natuurlijk Netflix. Deze wereldwijde streamingdienst heeft een uitgebreide bibliotheek met films en series, waaronder de eerste drie delen van John Wick. Dus als je al een abonnement hebt op Netflix, hoef je alleen maar in te loggen en op zoek te gaan naar “John Wick” om aan je actiebehoeften te voldoen.

Voor diegenen die geen toegang hebben tot Netflix of hun opties willen verbreden, is Amazon Prime Video een geweldig alternatief. Hier kun je niet alleen genieten van de eerste drie films, maar ook kijken naar andere spannende inhoud die beschikbaar is op dit platform.

Daarnaast biedt Hulu ook streamingmogelijkheden voor fans die graag willen zien hoe John Wick zijn weg baant door de criminele onderwereld. Hoewel Hulu misschien niet zo bekend is als Netflix of Amazon Prime Video, kan het nog steeds een goede keuze zijn als je specifiek geïnteresseerd bent in het bekijken van deze iconische filmserie.

Waar kan je John Wick 3 en 4 kijken

Ben je een fan van de bloedstollende actie en spanning van de films? Dan wil je zeker weten waar je John Wick 3 kunt streamen. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar voor het online kijken van deze film.

Een populaire keuze om John Wick 3 te streamen is via streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of Disney+. Deze platforms bieden vaak een breed scala aan films en series, waaronder ook de avonturen van onze geliefde huurmoordenaar. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op jouw account en zoeken naar John Wick 3. Voordat je het weet, kun jij genieten van Keanu Reeves die weer eens schittert als de meedogenloze John Wick.

Vergeet niet dat sommige streamingdiensten mogelijk per regio verschillende content hebben. Dus als je geen toegang hebt tot bepaalde diensten in jouw land, kan het raadzaam zijn om gebruik te maken van een VPN-service om zo toch toegang te krijgen tot het gewenste platform.

Acteurs en actrices in de John Wick films

In de afgelopen jaren heeft de filmreeks een enorme populariteit gewonnen en is het uitgegroeid tot een van de meest geliefde actiefranchises. Met zijn onvergetelijke personages, adembenemende actiescènes en boeiende verhaallijnen heeft deze reeks vele filmliefhebbers over de hele wereld weten te betoveren.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de getalenteerde acteurs en actrices die hebben bijgedragen aan het succes van de John Wick-films:

  • Keanu Reeves als John Wick: Deze rol heeft Keanu Reeves opnieuw op de kaart gezet als een ultieme actieheld. Zijn charismatische vertolking van John Wick maakt hem tot het hart en ziel van deze filmreeks.
  • Ian McShane als Winston: Als eigenaar van The Continental Hotel speelt Ian McShane een belangrijke rol in het leven van John Wick. Met zijn indrukwekkende charisma voegt hij veel diepte toe aan het verhaal.
  • Laurence Fishburne als The Bowery King: De samenwerking tussen Keanu Reeves en Laurence Fishburne is niet nieuw, aangezien ze eerder samenwerkten in “The Matrix“. In de rol van The Bowery King brengt Fishburne zijn kenmerkende grootsheid mee naar dit universum.
  • Halle Berry als Sofia: In “John Wick 3” werd Halle Berry geïntroduceerd als Sofia, een andere huurmoordenaar met wie John een bondgenootschap vormt. Haar indrukwekkende optreden in dit vervolg draagt bij aan de actievolle en intense sfeer.

Video: John Wick 1-3 RECAP Everything You Need to Know Before 4

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten