HomeTechnologieTelefoonAndroid harder laten trillen

Android harder laten trillen

Heb je ooit gezocht naar een manier om de trilling van je Android-telefoon te verhogen, maar niet geweten hoe? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze korte handleiding laten we je zien hoe je de trilling op een Android-telefoon makkelijk en snel kan verhogen!

Hoe laat ik mijn Android-telefoon luider trillen vanuit de instellingen?

In sommige gevallen is het handig om je telefoon harder te laten trillen. Bijvoorbeeld als je de telefoon in je broekzak draagt en er een bericht binnenkomt. Je kunt de trilsterkte van je telefoon aanpassen in de instellingen.

  1. Open de instellingen van je telefoon door op het tandwielpictogram te tikken in het startscherm of in het menu.
  2. Tik vervolgens op ‘Algemeen‘.
  3. Scroll omlaag en tik op ‘Trillen‘.
  4. Je ziet nu verschillende opties voor het aanpassen van de trilsterkte van je telefoon. Selecteer degene die jij wilt gebruiken en sla de wijzigingen op.

Hoe laat ik mijn Android-telefoon luider trillen bij apps?

Als u de standaard trillingen van uw Android-telefoon wilt verhogen, kunt u deze instellingen wijzigen in het menu ‘Trillen‘ in de telefooninstellingen. Als je echter specifieke apps wilt laten trillen op een lagere of hogere frequentie, kun je dat ook doen door ze te selecteren in het menu ‘Apparaatvibraties‘.

Video: Android Phone Vibration Not Working

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten