HomeTechnologieTelefoonStartscherm Samsung aanpassen

Startscherm Samsung aanpassen

Vaak beschouwen we de apparaten en gadgets die we dagelijks gebruiken als vanzelfsprekend. Maar wat als er iets misgaat met een van hen? In dit bericht laten we u zien hoe u uw Samsung Startscherm kunt aanpassen om de best mogelijke prestaties te krijgen. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u veelvoorkomende problemen oplossen en het potentieel van uw toestel maximaliseren.

Startscherm wijzigen

Hoe kan ik mijn startscherm aanpassen op mijn Samsung smartphone? Je kunt de volgende tips gebruiken om je startscherm op je Samsung smartphone te wijzigen:

  1. Ga naar het menu op je telefoon en kies voor “Startscherm“.
  2. Selecteer een van de onderwerpen die hieronder worden beschreven (zoals bijvoorbeeld “Kleuren“).
  3. Kies voor een van deze onderwerpen en bekijk de verschillende opties hieronder.
  4. Klik op “Aanpassen” of ga naar “Wijzigen” om het resultaat af te stemmen op jouw wensen.
  5. Klik vervolgens weer op “Startscherm” om het wijzigen van je startscherm te accepteren of weigeren.

Apps op het Startscherm

Wil je je Samsung Startscherm aanpassen? Dan kun je hieronder tips vinden om het scherm optimaal te gebruiken. Naast het veranderen van de uitspraak en de kleuren, ga je ook in op zo’n beetje alles wat er op het scherm te zien is: zo kies je watapps en widgets toe, bekijk een nieuwe widget of toevoegingen aan je home screen en review diverse schermpjes. Let erop dat alle onderwerpen die we beschrijven wel naar voren komen tijdens onze test van de meest populaire toepassingen voor Samsung Galaxy smartphone’s!

Snelkoppelingen maken

Ga naar Applicaties en toets dan Onafhankelijke applicaties op in de categorie Bestandbeheer. Klik dan op De apparaten controleren: mobiel apparaat (Samsung) om na te gaan welke applicatie(s) geopend is en bekijk hieronder hoe je die instellingen invult om probleemloos alle snelkoppelingen te aanpassen!

Startscherm toevoegen

De laatste tijd krijg ik het vaak van mensen die aan hun Samsung-telefoon willen gaan werken, maar zich niet weten hoe ze de schermtooninstelling moeten aanpassen om daarmee het beste uit hun telefoon te halen. Dat kan je hieronder even op een rij geven:

  1. Ga naar de home-screen en ga naar “settings“.
  2. Klik op het pictogram rechtsboven “display” en druk daarna op de knop “adjust display“.
  3. Zie nu in het schermje dat verschijnt of je je oude schermtooninstelling wilt behouden of gewoon de nieuwe instelling proberen. Je kunt ook altijd terugkeren naar de originele schermtooninstelling door met de muis over “display” te rollen of door op de toets linksboven in het scherm te klikken.
  4. Als je gaat instellen voorbehoud je altijd rechtsboven alle mogelijkheden (zoals beeldverhouding, contrast enzovoort).

Video: S-Academy Tutorial: Startscherm aanpassen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten