HomeEntertainmentStreamenAndroid streamen naar LG TV

Android streamen naar LG TV

Android is het populairste mobiele platform ter wereld en LG televisies zijn populair onder Android gebruikers. Wat je ook doet op je Android-smartphone, je kunt altijd online naar de LG TV streamen. Doe dat door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar de applicatieafstandscherm van je Android-smartphone.
  2. Klik op “Aanmelden” in het menu ernaast en wijzig daarnaast “Je SmartTV“.
  3. Voer je bestelnummer in en klik op “OK“.
  4. Klik op “Volgende” in het scherm dat verschijnt en druk dan op “Streamen” in het menu bovenaan de pagina.

App om Android naar LG TV te casten

Wat doe je als je een Android-toestel hebt en je wil verder streamen naar je LG TV? Via de app Android TV Cast kan je alle applicaties op je Android-telefoon streamen naar de LG TV. Je kunt ook video’s van YouTube, Netflix of andere applicaties casteren. Deze app is gratis te downloaden via Google Play.

Vereisten om te streamen naar LG TV vanaf Android

Het streamen van content naar LG TV is mogelijk binnen Android. Op een Android-toestel kun je content streamen via Chromecast of direct op het toestel afspelen. Vaak is er ook een app beschikbaar waarmee je content direct op LG TV afspeelt. Je kunt ook gebruik maken van een DLNA-server of MediaPortal en het streamen van content naar LG TV doorhebben in iTunes en Google PLAY Music.

Om te streamen naar een LG Smart TV of monitor, moet je Android installeren op je computer. Je kunt Android ook streamen door gebruik te maken van een app, zoals Mirrorlink.

Video: How To CAST Android Phone to LG TV using SCREEN SHARE

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten