HomeFilms en seriesHoe download en bekijk ik Google Drive Films

Hoe download en bekijk ik Google Drive Films

Google Drive-films kunnen een geweldige manier zijn om films te bekijken op uw computer, tablet of smartphone. Het is eenvoudig om deze films te downloaden en af te spelen op uw apparaat. In dit artikel leggen we uit hoe je je favoriete Google Drive-films kunt downloaden en afspelen.

Waar kan ik Google Drive Films vinden?

Google Drive is een online opslagdienst van Google. Hiermee kun je bestanden uploaden, downloaden en delen. Ook kun je hier films bekijken die je eerder hebt geüpload naar Drive.

Om films te vinden op Google Drive, ga je naar de website drive.google.com en log je in met je Google-account. Klik vervolgens linksboven in het scherm op ‘Bestanden’. Alle films die je hebt geüpload naar Drive worden hier getoond.

Je kunt een film selecteren door erop te klikken. Er verschijnt dan een nieuw scherm waarin de film afspeelt. Je hebt ook de optie om de film in fullscreen-modus te bekijken door rechtsboven in het scherm op het icoontje met de vier pijltjes te klikken.

Hoe af te spelen, op te slaan en te downloaden Google Drive Films

Google Drive-films afspelen, opslaan en downloaden is heel eenvoudig. Er zijn twee manieren waarop u dit kunt doen: door de film direct af te spelen vanuit uw browser of door de film op te slaan op uw computer en deze vervolgens af te spelen met een media-player.

Om een Google Drive-film direct af te spelen in uw browser, gaat u naar de website van Google Drive (drive.google.com), logt u in met uw Google-account en zoekt u naar de film die u wilt bekijken. Klik vervolgens op de knop ‘Afspelen’ onder de naam van de film. U kunt ook op de knop ‘Downloaden’ klikken om de film op te slaan en deze vervolgens af te spelen met een media-player.

Als u ervoor kiest om de film op te slaan, zal hij worden opgeslagen in het MP4-formaat. Dit formaat kan worden afgespeeld door bijna alle media-players, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geen compatibele player hebt.

Video: Hoe werkt Google Drive? – video #googleforeducation

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten