HomeCloudVerwijderenBol.com account verwijderen

Bol.com account verwijderen

Bol.com is een van de meest populaire online winkels in Nederland. Als je een Bol.com-account hebt aangemaakt, dan kun je gemakkelijk en snel producten kopen en verzenden. Maar wat als je je account niet langer nodig hebt? Lees in dit artikel hoe je eenvoudig je Bol.com-account kunt verwijderen!

Bol.com account verwijderen

Als je je Bol.com-account wilt verwijderen, moet je eerst inloggen op de website. Klik daarna op ‘Mijn account‘ in het menu bovenaan de pagina. Scroll naar beneden en klik onderaan op ‘Accountgegevens wijzigen of verwijderen‘. Op de volgende pagina kun je ervoor kiezen om je account te deactiveren of te laten verwijderen. Als je ervoor kiest om je account te laten verwijderen, worden alle gegevens die aan je account gekoppeld zijn, zoals adres- en betaalgegevens, permanent verwijderd.

Wat is Bol.com?

Bol.com is een online retailer die zich richt op consumentenelektronica, boeken, huishoudelijke artikelen, speelgoed en meer. Het bedrijf is in 1999 opgericht in Amsterdam door Richard Cornelisse en heeft sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online retailers in Nederland. Bol.com biedt een ruim assortiment aan producten van bekende merken tegen scherpe prijzen, waardoor het bedrijf erg populair is bij online shoppers.

Bol.com account verwijderen

  1. Ga naar www.bol.com en log in met je e-mailadres en wachtwoord
  2. Klik linksboven in het menu op ‘Mijn bol.com‘. Je komt nu in je bol.com-accountpagina
  3. Scrol omlaag en klik onder ‘Gegevens aanpassen‘ op ‘Bol.com-account verwijderen
  4. Volg de instructies op het scherm

Video: BOL WINKEL GESLOTEN! Wat doe je als jouw account wordt geblokkeerd tijdens verkopen op Bol.com

BOL WINKEL GESLOTEN! Wat doe je als jouw account wordt geblokkeerd tijdens verkopen op Bol.com

Reviews

Gerelateerde berichten