HomeTechnologieTelefoonAlbert Heijn Bonuskaart aan Wallet koppelen

Albert Heijn Bonuskaart aan Wallet koppelen

Ben jij een fanatieke Albert Heijn shopper en wil je graag je Bonuskaart altijd bij de hand hebben? Dan ben je niet de enige. Maar wist je dat je jouw Bonuskaart ook aan je Wallet kan toevoegen, zodat hij altijd binnen handbereik is? In deze blogpost leggen we uit hoe het werkt en delen we tips om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dus lees snel verder als jij wilt ontdekken hoe ook jij jouw Albert Heijn Bonuskaart aan Wallet kunt toevoegen!

Albert Heijn Bonuskaart in Wallet op iPhone

Met de Albert Heijn Bonuskaart in Wallet op je iPhone heb je altijd je kortingspas bij de hand. Je hoeft niet meer met een papieren kaart te sjouwen en je bespaart tijd bij het afrekenen. Deze kortingspas wordt ook wel een digitale pas genoemd. Het is een stukje software waarmee je online of in de app store van Albert Heijn producten kan kopen.

Om de Albert Heijn Bonuskaart aan je digitale portemonnee toe te voegen, moet je eerst inloggen op de website met je accountgegevens. Vervolgens ga je naar ‘Mijn Account‘ en selecteer je ‘Mijn gegevens‘. Hier vind je onder ‘Bonuskaartnummer‘ jouw unieke nummer dat bestaat uit cijfers en letters. Als laatste ga je naar ‘Wallet‘ en druk je op ‘+ Toevoegen‘. Je kunt nu direct gebruik maken van alle aanbiedingen!

Bonuskaart in Apple Wallet zetten

Voeg je Albert Heijn Bonuskaart toe aan Apple Wallet en ontvang alle voordelen van je card direct op je iPhone of iPad. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

  1. Als eerste dien je de AH Bonuskaart App te downloaden in de App Store. Vervolgens open je de app en log je in met je AH accountgegevens.
  2. Klik vervolgens in het menu rechtsboven op het tandwielicoon om naar de instellingen te gaan. Daar vind je onder andere de optie om je kaart toe te voegen aan je digitale portemonnee. Klik hierop en volg de instructies op het scherm.
  3. Nadat je de stappen hebt doorlopen, zal je zien dat er een nieuwe pass aan je Apple Wallet is toegevoegd met daarop alle relevante informatie over jouw AH Bonuskaart. Vanaf nu kun jij dagelijks profiteren van alle acties en kortingen die geldig zijn met jouw card, direct vanuit Apple Wallet!

Video: Zo maak je jouw Bonuskaart digitaal

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten