HomeTrends & NieuwsKoppel studentenreisproduct aan OV-chipkaart

Koppel studentenreisproduct aan OV-chipkaart

Ben jij ook zo’n student die regelmatig gebruikmaakt van het openbaar vervoer? Dan heb je vast wel eens gehoord van het studentenreisproduct. Dit handige kaartje geeft jou als student de mogelijkheid om voordelig te reizen met bus, tram en trein. Maar wist je dat je het nu nóg makkelijker kunt maken voor jezelf? Door het studentenreisproduct te koppelen aan jouw OV-chipkaart hoef jij nooit meer twee losse kaarten mee te sjouwen. In deze blog leggen we uit hoe dit werkt en wat de voordelen zijn!

Heb je bericht gehad van DUO dat je aanvraag is goedgekeurd?

Dan kun je het studenten reisproduct aanvragen bij de OV-chipkaart.nl en dit koppelen aan je kaart. Dit doe je door in te loggen op MijnOV-chipkaart.nl met je DigiD inloggegevens. Ga vervolgens naar ‘Mijn producten‘ en klik op ‘Aanvragen‘. Selecteer hier het studenten reisproduct en volg de instructies om het aan te vragen.

Heb je een mail ontvangen van studentenreisproduct.nl met het verzoek je kaart te koppelen?

Je hebt een mail van studentenreisproduct.nl ontvangen met het verzoek je OV-chipkaart te koppelen aan je account. Dit is heel makkelijk te doen en hier leggen we je graag uit hoe het werkt.

Als eerste ga je naar de website van studentenreisproduct.nl en log je in met je accountgegevens. Vervolgens klik je op ‘Mijn product‘ en dan op ‘OV-chipkaart koppelen‘. Je ziet nu twee opties: ‘Nieuwe OV-chipkaart‘ of ‘Bestaande OV-chipkaart’. Als je nog geen kaart hebt, selecteer je ‘Nieuwe OV-chipkaart‘ en volg je de instructies op het scherm. Als je al een kaart hebt, selecteer dan ‘Bestaande OV-chipkaart‘. Je ziet nu een overzicht van alle kaarten die aan jouw account gekoppeld zijn. Selecteer hier de juiste kaart en klik op ‘OK‘.

Start met koppelen

Met het studentenreisproduct kunnen studenten met korting reizen op de bus, trein, tram en metro. Het is heel eenvoudig om het studentenreisproduct te activeren:

  1. Ga naar de website van je vervoersbedrijf en log in met je OV-kaart.
  2. Koppel het studentenreisproduct aan je OV-kaart.
  3. Geef aan wanneer je wilt dat het studentenreisproduct geldig is.
  4. Het studentenreisproduct is nu gekoppeld aan je OV-kaart en je kunt direct met korting reizen!

Video: In 5 stappen je reisproduct regelen als mbo’ er onder de 18 | DUO

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten