HomeGamingCheats en geheimen Animal Crossing

Cheats en geheimen Animal Crossing

Animal Crossing is een populaire en strategisch vermakelijke game die spelers uitdaagt om hun eigen virtuele wereld te bouwen. Deze game bevat veel geheimen, cheats en tips die je helpen om het spel te verslaan. In dit artikel gaan we dieper in op de cheats en geheimen van Animal Crossing om je te helpen bij het maken van het meeste uit je ervaring.

Kunst Museum Tijdreizen Cheat

Het Kunst Museum in Animal Crossing: New Leaf is de perfecte plek om wat tijd te reizen en je favoriete kunstwerken van verleden, heden en toekomst te bewonderen. Als je echter geen zin hebt om langzaam door het museum te wandelen en naar alle kunstwerken te kijken, is er een manier om dat proces te versnellen.

Dit cheat maakt gebruik van de “Jukebox” die in het museum aanwezig is. Als je naar de Jukebox gaat en “Random” selecteert, zal de muziek die wordt afgespeeld willekeurig door de verschillende kunstgalerijen springen. Dit betekent dat je in één keer kunt zien wat er in alle galerijen aanwezig is, in plaats van stukje bij beetje.

Onbreekbaar Gereedschap Exploit

Animal Crossing is een leuk en verslavend spel, maar het kan soms lastig zijn om vooruitgang te boeken. Gelukkig zijn er een aantal cheats die je kunt gebruiken om het spel makkelijker te maken. Een van deze cheats is het Onbreekbare Gereedschap Exploit.

Dit exploit maakt gebruik van een bug in het spel waardoor je onbreekbaar gereedschap krijgt. Je kunt dit doen door naar de bibliotheek in je dorp te gaan en vervolgens drie boeken uit te lenen. Wanneer je de boeken weer inlevert, krijg je een beloning in de vorm van een mystery item. Dit mystery item kan onbreekbaar gereedschap zijn!

Stalk Market – Turnip Selling Cheat

Voor de echte die-hards onder ons is het misschien geen geheim dat je op de Stalk Market voorraad kunt kopen van verschillende groenten, waaronder de befaamde raap. Maar wist je dat er een manier is om die raap te verkopen voor meer dan twee keer zoveel geld als normaal?

De truc is simpel: laat de raap lang in het midden van je tuin groeien en pluk hem dan ’s nachts (tussen middernacht en 3 uur ’s ochtends). De volgende dag zullen alle andere spelers in jouw dorp denken dat jij een mysterieuze nachtplukker bent en zullen ze bereid zijn om veel meer geld voor jouw raap te betalen!

Tijdreizen

Er zijn verschillende manieren waarop je in het spel kunt tijdreizen, maar de meeste van deze methoden zijn niet erg betrouwbaar. Sommige mensen beweren dat ze de tijd hebben getrotseerd door gewoon hun 3DS-systeem uit te schakelen en opnieuw in te schakelen wanneer ze een paar dagen vooruit wilden, maar dit werkte niet altijd en soms leidde het tot glitches in het spel.

Een andere methode die veel wordt gebruikt, is door de datum in het systeem-instellingenmenu van de 3DS handmatig te veranderen. Dit kan echter ook tot problemen met het spel leiden, dus gebruik deze methode alleen als je echt weet wat je doet. Als je per ongeluk de foute datum invoert, kan het zijn dat je spel vastloopt of er andere problemen mee krijgt.

Video: 2021 ACNH Glitches | Animal Crossing New Horizons Glitches Tips Cheats and Money Hacks Get Rich Fast

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten