HomeFilmsDisney+ op Nintendo Switch kijken

Disney+ op Nintendo Switch kijken

Disney+ is een streamingdienst waar je films en series kunt kijken van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Je kunt de dienst afnemen via de website of app. Disney+ werkt ook op de Nintendo Switch, maar hoe doe je dat precies? In deze handleiding lees je hoe je Disney+ op je Nintendo Switch kunt kijken.

Stream Disney+ op Switch

Wanneer je een abonnement hebt op Disney+, kun je de app downloaden vanuit de Nintendo eShop. Nadat je ingelogd bent, kun je direct aan de slag met streamen. Je kunt hier zowel films als tv-series kijken. Helaas is het niet mogelijk om Disney+ op de Switch te downloaden als je geen abonnement hebt.

Via deze stappen kan je Disney op Nintendo Switch kijken

Je hebt een Nintendo Switch en je wilt weten hoe je Disney+ op je Switch kunt kijken. Helaas is er geen officiële app voor Disney+ op de Nintendo Switch, maar er is wel een manier waarop je Disney+ content kunt streamen naar je Switch.

Om Disney+ op je Nintendo Switch te kunnen kijken, heb je een paar dingen nodig:

  • Een abonnement op Disney+. Dit kan je aanvragen via de website of app van Disney+.
  • Een internetverbinding met een goede snelheid. Je moet in staat zijn om HD content te streamen, dus een snelle verbinding is aanbevolen.
  • Een externe mediaspeler die geschikt is voor de Nintendo Switch. Wij raden de ‘Pelican TV Connect’ aan. Deze kan je aanschaffen via Amazon of andere websites die elektronica verkopen.

Video: How to go on DIsney+ on Nintendo Switch

How To Go On Disney+ On Nintendo Switch! (2022)

Reviews

Gerelateerde berichten