HomeEntertainmentFilmsDisney+ op Nintendo Switch kijken

Disney+ op Nintendo Switch kijken

Disney+ is een streamingdienst waar je films en series kunt kijken van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Je kunt de dienst afnemen via de website of app. Disney+ werkt ook op de Nintendo Switch, maar hoe doe je dat precies? In deze handleiding lees je hoe je Disney+ op je Nintendo Switch kunt kijken.

Stream Disney+ op Switch

Wanneer je een abonnement hebt op Disney+, kun je de app downloaden vanuit de Nintendo eShop. Nadat je ingelogd bent, kun je direct aan de slag met streamen. Je kunt hier zowel films als tv-series kijken. Helaas is het niet mogelijk om Disney+ op de Switch te downloaden als je geen abonnement hebt.

Via deze stappen kan je Disney op Nintendo Switch kijken

Je hebt een Nintendo Switch en je wilt weten hoe je Disney+ op je Switch kunt kijken. Helaas is er geen officiële app voor Disney+ op de Nintendo Switch, maar er is wel een manier waarop je Disney+ content kunt streamen naar je Switch.

Om Disney+ op je Nintendo Switch te kunnen kijken, heb je een paar dingen nodig:

  • Een abonnement op Disney+. Dit kan je aanvragen via de website of app van Disney+.
  • Een internetverbinding met een goede snelheid. Je moet in staat zijn om HD content te streamen, dus een snelle verbinding is aanbevolen.
  • Een externe mediaspeler die geschikt is voor de Nintendo Switch. Wij raden de ‘Pelican TV Connect’ aan. Deze kan je aanschaffen via Amazon of andere websites die elektronica verkopen.

Video: How to go on DIsney+ on Nintendo Switch

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten