HomeEntertainmentStreamenDisney Plus op tv kijken: zo doe je dat

Disney Plus op tv kijken: zo doe je dat

Ben jij helemaal fan van Disney Plus en wil je graag op de bank genieten van al jouw favoriete films en series? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog leggen we uit hoe je Disney Plus kunt kijken op jouw televisie, zodat jij kunt genieten van een ultieme kijkervaring. Of je nu een Smart TV hebt of gebruik maakt van een streaming device, wij hebben alle tips en tricks voor jou verzameld. Dus leun achterover, pak wat popcorn erbij en laat ons je meenemen in de wondere wereld van Disney Plus op tv kijken!

Download de app voor Disney Plus op je Smart TV

Wanneer je Disney Plus op je Smart TV wilt kijken, moet je de app hiervoor downloaden. Dit doe je door naar het apparaat te gaan waarop je de app wilt installeren en vervolgens naar de App Store of Play Store te zoeken. Zoek vervolgens naar ‘Disney Plus’ in de zoekbalk en selecteer de app die door Disney wordt aangeboden. Klik vervolgens op ‘Installeren’ om de app op je Smart TV te downloaden en te installeren.

Stream Disney+ via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop

Om Disney+ te kunnen streamen naar je tv, heb je eerst de app nodig. Deze is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Vervolgens log je in met je accountgegevens of maak je een nieuw account aan als je nog geen abonnement hebt.

Nadat je bent ingelogd, selecteer je de film of serie dat je wilt kijken. Je ziet nu bovenin het scherm drie pictogrammen; één daarvan is een tv met daarin een draadloos symbool. Klik hierop om de stream te starten naar je tv. Er verschijnt nu automatisch een code op het scherm van je tv; toets deze in op het apparaat waarmee je Disney+ bekijkt.

Download de Disney+ applicatie via je Playstation 4

Playstation 4-gebruikers kunnen de Disney+-applicatie downloaden via hun Playstation Store. Volg de onderstaande stappen om de applicatie te downloaden en installeren:

  1. Ga naar de Playstation Store op je Playstation 4.
  2. Zoek naar “Disney+” in de zoekbalk.
  3. Selecteer “Disney+” uit de lijst met resultaten.
  4. Klik op “Downloaden” om de applicatie te downloaden en installeren.

Deel je scherm via een HDMI-kabel

Met een HDMI-kabel kun je het beeld van je pc of laptop op je tv scherm laten zien. Als je geen HDMI-kabel hebt, kun je die bij een elektronica winkel of online bestellen. Sluit de HDMI-kabel aan op de poort van je pc of laptop en plug de andere uiteinde in de HDMI ingang van je tv. Als je pc of laptop geen HDMI-aansluiting heeft, kan dit met een DVI naar HDMI adapter of Mini DisplayPort naar HDMI adapter .

Gebruik de Disney Plus app op je tv mediabox van Ziggo, KPN of een andere provider

Er zijn verschillende manieren om Disney Plus op je tv te kijken. Als je een Ziggo of KPN mediabox hebt, kun je de app downloaden en gebruiken om naar Disney Plus-inhoud te kijken. Je kunt ook een Chromecast-, Apple TV- of Amazon Fire TV-apparaat aansluiten op je tv en de Disney Plus-app daarop gebruiken. Als je geen van die opties hebt, kun je altijd nog een smart tv of spelconsole met Disney Plus gebruiken.

Video: Hoe begin ik met Disney plus ?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten