HomeTechnologieTelevisieDVS 650 koppelen Draadloze Verbindingsset

DVS 650 koppelen Draadloze Verbindingsset [DVS]

Hoe vaak heb je wel niet gewenst dat het installeren of upgraden van jouw thuisnetwerk eenvoudiger was? Wel, we hebben fantastisch nieuws voor jou! Met de DVS 650 koppelen Draadloze Verbindingsset wordt het opzetten van een betrouwbaar en snel netwerk nu kinderspel. In dit blogbericht zullen we alles wat je moet weten over deze slimme set, waardoor jij zonder problemen kunt genieten van naadloos internet in elke hoek van jouw huis. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe de DVS jou kan helpen bij het verbeteren van jouw thuisnetwerk.

Draadloze Verbindingsset aansluiten

Draadloze Verbindingsset aansluiten:

 1. Sluit de DVS 650 aan op dezelfde manier als een gewone versterker.
 2. Zorg ervoor dat de DVS en de Draadloze Verbindingsset in elkaars bereik zijn.
 3. Zet de DVS 650 aan met de standaard invoerschakelaar (op het voorpaneel of op de afstandsbediening).
 4. Druk op de Select-knop (op het voorpaneel of op de afstandsbediening) om door de invoermodi te bladeren totdat “Wireless” is geselecteerd. De led boven “Wireless” gaat dan branden.
 5. Druk op de Standby / Power-knop (op het voorpaneel of op de afstandsbediening) om van standby naar power te schakelen; dit duurt ongeveer 5 seconden. Als er geen audio wordt weergegeven, controleer dan of alle kabels goed zijn aangesloten en herhaal stap 4 en 5 nogmaals.

Storing op de DVS

DVS 650 is een draadloze verbindingsset die u kunt gebruiken om uw pc of laptop te verbinden met het internet. U kunt de DVS 650 aansluiten op een usb-poort van uw pc of laptop en dan gaat het automatisch zoeken naar een beschikbare wifi-verbinding. Als er een wifi-verbinding beschikbaar is, wordt de DVS 650 automatisch verbonden met het internet.

Het Power/eerste lampje brandt niet

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom het power- of eerste lampje niet brandt wanneer u de DVS 650 aansluit. Het kan zijn dat:

 • De stopcontactdoos waar de DVS 650 in wordt aangesloten, niet goed is aangesloten op het lichtnet. Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit en of er geen losse draden zijn.
 • De fusee (ziekte) in het stopcontact is defect. Probeer een andere fusee te gebruiken en controleer of deze wel goed werkt.
 • Het lampje van de DVS 650 is defect. In dit geval kunt u contact opnemen met de klantenservice voor hulp bij het vervangen van het lampje.

Update software op de DVS om storing te voorkomen

Om storing van de DVS 650 te voorkomen dient u de software regelmatig te updaten. Volg hiervoor de onderstaande instructies:

 • Download het updatebestand vanuit het menu “Downloads” op onze website.
 • Pak het bestand uit op uw computer.
 • Sluit de DVS aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
 • Kopieer de inhoud van de map “Firmware” naar de rootmap van de DVS.
 • Start de DVS opnieuw op.

Video: Wat is een Powerline Adapter en hoe werkt het? | Netwerkweken | Paradigit

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten