HomeGamingEen Nintendo Switch-controller (joy con) opladen

Een Nintendo Switch-controller (joy con) opladen

In dit artikel praat ik over het opladen van de Nintendo Switch-controller (joy con). Hierbij gaan we in op alle informatie die je nodig hebt over het opladen van de controller.

Joy-Cons opladen als je niet speelt

Je Nintendo Switch-controller (joy con) opladen als je niet speelt, of je hebt hem juist uitgepakt en hij is leeg. Hoe kan dat? Door de joycons in te zetten op een andere console. Hiermee kun je de controller op elke TV gebruiken. Je moet wel aanpassen of je een game wilt spelen op het apparaat waarop de joycons geladen staan of op het computer dat bij je huis staat.

Joy-Cons opladen tijdens het spelen

Naast de controllers voor je Nintendo Switch, beschikken de joy-cons over een aantal andere capaciteiten. Zo kunnen ze worden opladen met een USB-kabel of door verbinding te maken met een Nintendo Switch Online account. Je kunt ze dan inloggen op je online account om ze bijvoorbeeld in Splatoon 2 of Super Mario Odyssey te gebruiken. Bovendien is er nog de optioneel verkrijgbare amiibo-figuur die je kan gebruiken om bepaalde features van games als Animal Crossing, Fire Emblem en Splatoon 2 in werking te stellen.

Pro-controller

De controller oplader is speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch en biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze oplader is voorzien van twee USB-poortjes, waardoor je hem gemakkelijk aan je apparaten kan bieden. Daarnaast heeft hij een snelle verbinding en is hij ideaal voor online gaming.

Video: How To Charge Joy Con Controllers On Nintendo Switch-Tutorial

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten