HomeGamingTetris 99 spelen op de Switch

Tetris 99 spelen op de Switch

Op zoek naar een nieuwe en spannende manier om Tetris te spelen? Kijk dan niet verder dan Tetris 99 op de Nintendo Switch! In deze unieke versie van het klassieke puzzelspel neem je het online op tegen 98 andere spelers, met als doel de laatste te zijn. In dit artikel laten we je zien hoe je aan de slag gaat met Tetris 99 op je Nintendo Switch.

What Is Tetris 99?

Tetris 99 is een online multiplayer-puzzelspel voor de Nintendo Switch. Het spel werd uitgebracht op 13 februari 2019. In het spel moeten spelers tetromino’s plaatsen om lijnen te maken, waardoor andere spelers punten kunnen verzamelen. Wanneer een speler genoeg punten heeft verzameld, komt hij/zij in de top 99 en wint het spel.

Hoe kan je Tetris 99 downloaden

Op de Nintendo Switch kun je Tetris 99 spelen via de Nintendo eShop. In de eShop vind je ook een gratis demo van het spel. Wil je het volledige spel spelen, dan moet je het aankopen in de eShop. Het spel kost €9,99.

Heb je Nintendo Switch Online nodig om Tetris 99 te spelen?

Nintendo Switch Online is vereist om Tetris 99 te kunnen spelen. Dit abonnement geeft je toegang tot online multiplayer spellen op de Nintendo Switch. Zonder dit abonnement kan je geen gebruik maken van de online functionaliteit van de Nintendo Switch, waaronder het spelen van Tetris 99 met andere mensen online.

Hoe speel je Tetris 99

In Tetris 99 kunnen spelers tegen elkaar spelen in een ‘battle royale’-achtige ervaring. Het doel is simpel: wees de laatste overlevende! Om dit te bereiken, moet je je tegenstanders uitschakelen door ze ‘line clears‘ te geven. Dit doe je door vier of meer blokken in een rij van hen weg te spelen. Als je dit doet, wordt er een regen aan garbage lines (extra lijnen die vol zitten met blokken) naar hun scherm gestuurd. Doe dit vaak genoeg en hun scherm zal zo vol zitten met blokken dat ze geforced worden om opnieuw te beginnen!

Om het spel extra strategisch te maken, kun je ook kiezen welke speler(s) je wilt targeten. Dit kan gedaan worden door op L of R in te drukken wanneer er garbage lines naar jouw scherm gestuurd wordt. Hierdoor kies je ervoor deze lijnen naar een andere speler(s) toe te sturen. Wanneer je dit

Tetris 99 Multiplayer opties

Als je Tetris 99 wilt spelen op de Nintendo Switch, heb je verschillende multiplayer-opties. Je kunt gezellig met vrienden of familie spelen in de lokale multiplayermodus, of je kunt online gaan en je meten met spelers van over de hele wereld in de World mode.

In de lokale multiplayermodus kun je spelen met 1 tot 8 spelers. Alle spelers die meedoen, moeten een exemplaar van het spel hebben en een Nintendo Switch-console. Je speelt dan allemaal tegelijkertijd op je eigen scherm, maar iedereen is verbonden via het internet, dus je kunt elkaar horen en zien. Deze modus is perfect als je wilt genieten van een gezellig potje Tetris met vrienden of familie.

De World mode is de online multiplayermodus waarin je tegen andere Tetris-spelers van over de hele wereld speelt. In dit snelle en competitieve spel zijn er altijd 98 andere spelers die meedoen, en jij moet proberen om zo lang mogelijk te over te blijven, om uiteindelijk te winnen.

Tetris 99 Single Player opties

In Tetris 99, je kunt kiezen uit drie verschillende singleplayer-modi: Grand Prix, Marathon, en CPU Battle. Elke mode heeft zijn eigen unieke twist die het spelen ervan interessant maakt.

In de Grand Prix-modus moet je proberen zo veel mogelijk punten te scoren in 10 minuten tijd. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je eindigt op de ranglijst. Je krijgt ook een aantal “continues” waarmee je het spel kunt blijven spelen als je een keer verliest. De Marathon-modus is simpel: je moet zoveel mogelijk punten scoren in één continue sessie van 2 uur. In deze modus is er geen tijdslimiet, dus je kunt rustig spelen en bepaalde strategieën uitproberen om hoge scores te halen. Tot slot is er de CPU Battle-modus, waarin je strijdt tegen 99 andere cpu’s (computergestuurde tegenstanders). Je doel is om ze allemaal uit te schakelen door

Wat is een T-Spin in Tetris?

Veel mensen vragen zich af wat een T-Spin is in Tetris. Eigenlijk is het heel simpel: het is een manier om je blokken zo te draaien dat ze in een T-vorm komen te staan. Dit kan alleen als je blokken aan de boven- en onderkant vastzitten, dus je moet er wel voor zorgen dat je hier genoeg ruimte voor hebt.

Als je dit lukt, krijg je bonuspunten en soms ook een extra blokje. Het is dus zeker de moeite waard om erachter te komen hoe je T-Spins moet doen!

Video: How to play Tetris 99 – Badges and more explained

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten