HomeCloudResettenEen reset van je Fitbit

Een reset van je Fitbit

Je Fitbit kan je helpen bij het beoordelen van je eetpatroon en de calorie instandhouding. Ook kan je hiermee de gevolgen van veranderingen in je leven doorzien. Ga nu na hoe je je Fitbit opnieuw kan resetten als je hem niet meer wilt gebruiken of gaat vervangen.

Waarom en wanneer moet je je Fitbit resetten?

Als je Fitbit niet meer wilt gebruiken, of je het juist nodig hebt om je persoonlijke gegevens opnieuw in te richten, dan is het verstandig om je Fitbit resetten. Dit doe je door in de app je inschrijving te verzetten en alle gegevens die je hierbij invult over te schrijven naar een vervangend apparaat. Hiermee weet je zeker dat alle informatie correct bij elkaar is.

Update je toestel

Je Fitbit kan worden gereset door opnieuw in te loggen bij de website van Fitbit. Het gaat even duren voordat alle gegevens weer zijn toegankelijk, maar het is helaas niet mogelijk je actuele trap of calorieinname te bekijken.

Je Fitbit herstarten en resetten, hoe doe je dat?

Het herstarten en resetten van je Fitbit kan je doen door de volgende keuzes te maken:

  1. Op de home-screen scherm van je Fitbit drukken
  2. Op het knopje Menu drukken
  3. Op “Herstart of resetten” kiezen
  4. Naar het venster dat verschijnt kiezen “Herstart Fitbit” of “Reset Fitbit“.
  5. Na het afsluiten van het herstartvenster opent zich een nieuw venster met daarin instructies over dit proces.

Conclusie

Het resetten van je Fitbit kan het probleem oplossen dat je vaak last hebt van verschillende slaap sessies. Een reset op je Fitbit kan de problemen oplossen door de data te verwijderen die over de slaap sessies zijn opgeslagen. Je kunt ook alle activiteiten uit je Fitbit-account verwijderen om alles weer volledig opnieuw in te stellen.

Video: Hoe reset ik mijn Fitbit Versa?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten