HomeTechnologieEufy Google home koppelen

Eufy Google home koppelen

Ben je klaar om je smart home ervaring naar een hoger niveau te tillen? Dan is het koppelen van Eufy en Google Home de perfecte stap voor jou! Door deze twee apparaten met elkaar te verbinden, kun je genieten van naadloze spraakbesturing en moeiteloos commando’s geven aan al je slimme apparaten. In dit artikel leggen we uit hoe je Eufy met Google Home kunt koppelen en profiteert van alle voordelen die deze combinatie biedt. Lees snel verder!

Hoe Eufy koppelen met Google Home

Er is één goede manier om Eufy te koppelen. Dit is via de Eufy-app:

  1. Open de Eufy-app op je telefoon of tablet.
  2. Ga naar het tabblad ‘Apparaten‘.
  3. Selecteer het apparaat dat je wilt koppelen met Google Home.
  4. Klik op ‘Instellingen‘ in het apparaatscherm.
  5. Selecteer ‘Google Assistant‘.
  6. Log in met je Google-account en volg de instructies op het scherm om Eufy te koppelen aan Google Home.

Waarom Eufy met Google Home koppelen interessant is

Eufy is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en betaalbare huishoudelijke apparaten. Eufy produceert onder andere de robovac, een robotstofzuiger die je huis automatisch schoonhoudt. De robovac wordt aangestuurd met een afstandsbediening of via de Eufy-app, maar het is ook mogelijk om hem te koppelen met Google Home. Dit heeft verschillende voordelen.

Ten eerste hoef je niet meer fysiek aanwezig te zijn om de robovac te starten of te stoppen. Als je bijvoorbeeld in de tuin aan het werk bent en je wilt dat de robovac gaat stofzuigen, dan kan je dit simpelweg door te zeggen tegen Google Home. Het is ook mogelijk om verschillende tijden in te stellen waarop de robovac moet gaan stofzuigen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld weet dat je niet thuis zult zijn op het moment dat hij gebruikt moet worden.

Eufy gebruiken op Google Nest Hub

Met een Eufy-account kunnen gebruikers een Eufy-product koppelen aan hun Google Nest-hub. Hierdoor kunnen ze de Eufy-app gebruiken om toegang te krijgen tot alle functies en instellingen van het product, en de app kan ook worden gebruikt om de status van het product te controleren.

Eufy Google Home commando’s

Als je een Eufy-product hebt dat werkt met Google Assistent, kun je deze koppelen aan je Google Home-speaker. Op die manier kun je met je stem bedienen wat er in huis gebeurt. Je kunt bijvoorbeeld Google vragen om de lamp in de woonkamer aan te doen of om een ​​song af te spelen van Spotify.

Video: How to Connect eufy Cameras to Google Assistant

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten