HomeAutomatiseringMicrosoftFlyer maken in Word

Flyer maken in Word

Flyer maken in Word is een relatief eenvoudige taak in de Word-programmering. Er zijn verschillende manieren om flyers te produceren: printen, drukken, meepassen op e-mail of bestellen bij het bedrijf dat de flyer maakt. Ga naar de pagina die je wilt maken en klik op het artikelbalkje “Flyers”. Klik dan op het onderdeel “Print Flyers” en bekijk de afbeeldingen die er worden weergegeven. Klik hierop en bekijk de afbeelding van je poster. Ga naar het “Printer friendly version”-deel en vul alle betreffende gegevens in. Klik dan op het knopje “Print this flyer”.

Wat is een flyer?

Een flyer is een document dat bestaat uit verschillende pagina’s (papier of Word document). U kunt flyers maken om allerlei dingen in te bewaren, zoals foto’s, video’s, artikelen of gedetailleerde informatie over uw bedrijf. Ook kunt u flyers maken voor eventuele promoties of campagnes.

Welke soorten folders zijn er?

Flyers maken in Word is erg eenvoudig. Je kunt allerlei types flyers maken, van een simpel A4-formaat tot grotere A3- en A5-formaten. Om een flyer te maken, klik je op het blok “Bladeren” in het document waarin je wil publiceren. Op deze pagina vind je alle mogelijke flyertitels die je kunt gebruiken: naam, bedrijf, thema, … Als je nu een zoekresultaat uitzet in bovenstaand menuvenster voor ideeën van titels, zul je zien dat er meerdere types flyers zijn die jou misschien interesseren:

  • Flyers met foto’s én teksten (zonder bewerking)
  • Flyers met boodschappenlijstje én foto’s
  • Flyers met product foto’s

Een flyer maken in Word vanuit standaardsjabloon

Bij deze Word-software kan je zelfstandig alle tekst, kleuren en afbeeldingen aanpassen. Hieronder vind je een aantal tips waarmee je zo snel mogelijk een goede flyer kunt maken:

1. Begin meteen met het plannen van je flyer: begin bij het ontwerpen van je logo of andere tekst en vormgeving vanaf hiernaast. Zo weet je zeker dat alles op elkaar aansluit en dat er geen speling optreedt tussen de afbeeldingen en teksten.

2. Kies juist die kleuren: de kleuren moeten heel vaak gebruikt worden op flyers, dus selecteer hierbij goed eenvoudige, heldere kleuren die naadloos samenhangen met elkaar. Vanzelfsprekend is het ook belangrijk om duidelijke afbeeldingen neer te zetten om mensen stoptekenbaar mee te maken.

3. Plak altijd relevante informatie op je flyer.

Video: MS Word Flyer Design Tutorial | Printable Flyer Design in Microsoft Word | MS Word Tutorial

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten