HomeGamingFortnite met twee personen spelen

Fortnite met twee personen spelen

Fortnite is een online game waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een strijd om te overleven. Het spel is gratis te downloaden en te spelen, maar je kunt ervoor kiezen om extra’s te kopen met geld. In dit artikel lees je hoe je Fortnite met twee personen kunt spelen.

Spelen met een gesplitst scherm

Als je Fortnite met twee personen wilt spelen, kun je het beste een gesplitst scherm gebruiken. Dit maakt het spel een stuk makkelijker en leuker. Er zijn een aantal manieren waarop je dit kunt doen:

  • Je kunt twee computers met elkaar verbinden en dan het scherm delen. Dit is de makkelijkste manier om te split screen te spelen.
  • Je kunt ook twee laptops of tablets met elkaar verbinden en hetzelfde doen. Dit kan soms wat lastiger zijn, maar het is wel mogelijk.
  • Als je geen andere computer of laptop hebt, kun je ook gewoon twee televisies aansluiten op één console. Dit werkt vaak heel goed, maar soms kan het beeld wat vertraagd zijn.

Split-screen modus aanzetten

In de split-screen modus kunnen twee spelers hetzelfde scherm delen en samen spelen. Dit is handig als je een vriend of familielid wilt uitdagen voor een potje Fortnite. In deze modus wordt het scherm verdeeld in twee equal parts, zodat iedere speler zijn eigen kant van het scherm kan zien. Er zijn twee manieren om de split-screen modus aan te zetten:

1. Via het hoofdmenu: ga naar het hoofdmenu en selecteer ‘split-screen‘. Er verschijnt nu een pop-up met de optie om één of twee controllers te gebruiken. Selecteer hier ‘twee controllers‘ en druk op ‘start game‘. Je kunt nu met je vriend of familielid Fortnite spelen!

2. Via het quick play menu: ga naar het quick play menu en selecteer ‘split-screen‘. Er verschijnt nu een pop-up met de optie om één of twee controllers te gebruiken. Selecteer hier ‘twee controllers‘ en druk op ‘start game‘.

Dit kan niet met alle gamemodi

Er zijn verschillende game-modi in Fortnite, en helaas kun je niet met allemaal twee spelers tegelijk spelen. Sommige zijn alleen maar voor een solospeler, andere zijn bedoeld voor teams van vier of meer spelers.

De game-modi die alleen gespeeld kunnen worden door een solo-speler zijn:

  • Stash (verstoppertje)
  • Spar (gevecht met elkaar)
  • LTS (langzaamste overlever)

De game-modi die gespeeld kunnen worden in teams van vier of meer spelers zijn:

  • Battle Royale (een soort ‘overleven‘)
  • Team Deathmatch (gevecht met elkaar in teams)

Video: Hoe werkt Fortnite Splitscreen?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten