HomeGamingGebruiker verwijderen op PS4

Gebruiker verwijderen op PS4

De PlayStation 4 is een fantastisch spelplatform dat miljoenen gamers over de hele wereld vermaakt. Er kan echter soms behoefte zijn aan het verwijderen van gebruikers op de PS4. In dit artikel leggen we je uit hoe je gemakkelijk en snel een gebruiker kunt verwijderen op je PS4!

Andere gebruikers verwijderen vanaf het primaire account

Als je een gebruiker van je PS4 wilt verwijderen, moet je eerst inloggen met het primaire account. Vervolgens ga je naar [instellingen] > [accountbeheer] > [accountinfo] > [gebruikersbeheer]. Selecteer de gebruiker die je wilt verwijderen en kies dan [verwijderen].

De standaardwaarden terugzetten vanaf het primaire account

Als je een gebruiker wilt verwijderen van een PS4, moet je de standaardwaarden ervan opnieuw instellen. Dit doe je door het primaire account te selecteren in het menu Instellingen. Vervolgens kies je Algemene instellingen en dan Standaardinstellingen. Er zal een bevestigingsvraag verschijnen; bevestig dat je de standaardwaarden wilt terugzetten door Opnieuw te selecteren.

Gebruikers verwijderen via een handmatige reset

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een ​​gebruiker opnieuw in te stellen, bijvoorbeeld wanneer een fout optreedt en de gebruiker niet langer toegang heeft tot zijn of haar account. Er zijn twee manieren om dit te doen:

Eerst kun je proberen de gebruiker opnieuw in te stellen via de PlayStation-website. Ga hiervoor naar de website, log in met je accountgegevens en ga naar ‘Accountbeheer‘. Vervolgens selecteer je ‘Gebruikers beheren‘ en vervolgens ‘Gebruiker opnieuw instellen‘.

Als dat niet werkt, kun je altijd nog proberen de gebruiker handmatig opnieuw in te stellen. Hiervoor moet je eerst de PS4 aanzetten en vervolgens naar ‘Instellingen‘ > ‘Algemeen‘ > ‘Systeeminstellingen‘ > ‘Initialisatie‘ gaan. Selecteer hier ‘Alles initialiseren‘.

Video: PS4: How to Delete User Accounts (REMOVE EX GF or BF) (2020 Tutorial)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten