HomeTechnologieTabletiPad ontgrendelen zonder code

iPad ontgrendelen zonder code

iPads zijn handige apparaten, maar wat doe je als je de code bent vergeten? In dit artikel leer je hoe je je iPad kunt ontgrendelen, zodat je weer toegang hebt tot al je bestanden en apps.

Dingen die u moet weten voordat u een iPad ontgrendelt

  • Wanneer u uw iPad wilt ontgrendelen, moet u ervoor zorgen dat u de juiste code hebt. De code die u nodig hebt, is afhankelijk van het type iPad dat u hebt.
  • Als u de verkeerde code ingeeft, kan dit ertoe leiden dat uw iPad wordt gebrickt of dat er gegevens op uw iPad worden verloren.
  • Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste code gebruikt voordat u probeert om uw iPad te ontgrendelen.

iPad wachtwoord vergeten? Ontgrendel hem via Mobitrix LockAway zonder iTunes – De snelste en gemakkelijkste manier

Als je je iPad-wachtwoord bent vergeten, is het gemakkelijkste om hem te ontgrendelen met Mobitrix LockAway. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier, zonder dat je iTunes hoeft te gebruiken.

Wachtwoord van uw iPad vergeten? Gebruik Zoek mijn om het te omzeilen

Als je je wachtwoord voor je iPad vergeet, is er geen reden om paniek te krijgen. Er is een eenvoudige manier om dit probleem op te lossen met de Zoek mijn app.

Gebruik iTunes om uw iPad te ontgrendelen als u uw iPad-wachtwoord bent vergeten

iTunes is een programma waarmee je muziek, films en tv-programma’s kunt kopen, downloaden en afspelen. Het is ook een goede manier om je iPad te ontgrendelen als je de code ervoor bent vergeten.

Om je iPad te ontgrendelen met iTunes moet je eerst de laatste versie van het programma downloaden op je computer. Vervolgens moet je de iPad aansluiten op de computer met een USB-kabel. Als iTunes niet automatisch wordt gestart, moet je het handmatig openen.

Als iTunes is geopend, selecteer dan in het menu ‘iPad‘ -> ‘Controleer op updates’. Wacht totdat iTunes klaar is met zoeken naar updates en volg daarna de instructies op het scherm om de update door te voeren.

Herstel “iPad uitgeschakeld” Fout via iPhonePass zonder gegevens te verliezen

Als je je iPad hebt uitgeschakeld en de code bent vergeten, kun je deze met behulp van iPhonePass herstellen zonder gegevens te verliezen.

  1. Ga naar de website van iPhonePass en download het programma.
  2. Sluit je iPad aan op je computer met behulp van een USB-kabel.
  3. Start iPhonePass op je computer en volg de instructies op het scherm om je iPad te ontgrendelen.

Video: (2020) Forgot Your iPad Passcode? Here’s How You Can Regain Access!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten