HomeTechnologieComputerHotmail Verwijderen | Snel en gemakkelijk je Hotmail verwijderen

Hotmail Verwijderen | Snel en gemakkelijk je Hotmail verwijderen

De wereld verandert snel en technologie staat nooit stil. Waar Hotmail vroeger een van de meest gebruikte webmail-diensten was, is het nu tijd om afscheid te nemen. In dit artikel leer je hoe je snel en gemakkelijk je Hotmail account kunt verwijderen.

Uitleg bij stappen Hotmail Verwijderen

Als je een Hotmail-account wilt verwijderen, volg dan de onderstaande stappen. Het duurt ongeveer 5 minuten om het account te verwijderen.

  • Ga naar https://account.live.com/CloseAccount.aspx in een webbrowser.
  • Klik op ‘Aanmelden‘ in de rechterbovenhoek van het scherm en log in met je Microsoft-accountgegevens.
  • Klik bovenaan het scherm op ‘Meer opties‘.
  • Selecteer ‘E-mailaccount sluiten‘ in het menu aan de linkerkant van het scherm.
  • Voer de vereiste informatie in en klik op ‘Sluit account‘.

Bevestig je Hotmail verwijdering

Om je Hotmail verwijdering te bevestigen, moet je een paar eenvoudige stappen volgen. Allereerst moet je inloggen op het Microsoft-account waarmee je hotmail gebruikte. Vervolgens ga je naar de “Mijn account” pagina en selecteer je “Services en abonnementen“. Aan de linkerkant van het scherm zie je nu alle services die je momenteel gebruikt met Microsoft. Onderaan de pagina vindt u de optie “E-mailadres wijzigen of verwijderen“. Klik hierop en selecteer vervolgens “E-mailadres wissen“. Er wordt nu gevraagd of u zeker weet dat u uw e-mailadres wilt verwijderen. Controleer of dit inderdaad het geval is en klik dan op “Verwijderen“.

Video: Hotmail en outlook.com account verwijderen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten