HomeTechnologieHarman Kardon Citation installeren

Harman Kardon Citation installeren

Ben jij op zoek naar een hoogwaardig audiosysteem voor jouw huis? Dan is de Harman Kardon Citation misschien wel precies wat je nodig hebt! Met dit geavanceerde systeem kun je genieten van kristalhelder geluid, meeslepende bas en een scala aan functies die het perfect maken voor elke muziekliefhebber. In deze blogpost zullen we stap voor stap uitleggen hoe je het systeem kunt installeren, zodat je binnen no-time kunt genieten van de beste audio-ervaring die er is! Lees dus snel verder om te ontdekken hoe je de Harman Kardon Citation installeert.

Installeren Harman Kardon Citation ONE en Citation 100

Installeren van de Harman Kardon Citation ONE en Citation 100 is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om je apparaat in te stellen:

  1. Sluit de Citation ONE of 100 aan op het stopcontact met de meegeleverde adapter.
  2. Download de Google Home-app op je Android-toestel of iOS-apparaat.
  3. Open de Google Home-app en tik op het menu in de rechterbovenhoek van het scherm (drietjes). Selecteer ‘Apparaten toevoegen‘.
  4. Selecteer ‘Beginnen‘ onder ‘Nieuwe apparaten installeren‘. De app zoekt nu naar nieuwe apparaten die in de buurt zijn.
  5. Wanneer je apparaat is gevonden, selecteer je ‘Harman Kardon Citation ONE‘ of ‘Harman Kardon Citation 100‘. Voer vervolgens de instructies op het scherm uit om je apparaat te koppelen aan je account.

Installeren Harman Kardon Citation 300 en Citation 500

  1. Verbind de luidspreker met de stroomadapter en sluit de adapter aan op het stopcontact.
  2. Sluit de optische ingang (TOSLINK) van de luidspreker aan op de optische uitgang van je tv of versterker met een optische kabel (niet meegeleverd).
  3. Sluit de Aux-ingang (3,5 mm mini-jack) van de luidspreker aan op de Aux-uitgang van je tv of versterker met een standaard audio-kabel (niet meegeleverd).
  4. Zet je tv of versterker aan en start het geluidssysteem.

Geluid van de Citation BAR en tv synchroniseren

Als je de tv aan zet met de Citation BAR aan, zal het geluid automatisch op de tv worden afgestemd. Dit komt omdat de tv en de Citation BAR beiden zijn uitgerust met Bluetooth-technologie. Bluetooth is een draadloze technologie die twee apparaten verbindt door middel van korte radiofrequenties.

Presets maken en verwijderen op Citation-speakers

Om presets te maken of te verwijderen op uw Harman Kardon Citation-speakers, dient u eerst de speaker in te stellen als hoofdspeaker in de app. Vervolgens kunt u naar het tabblad Presets gaan en hier een nieuw preset toevoegen of een bestaand preset wijzigen of verwijderen.

Video: Harman Kardon Citation | How to setup Bar, Surround and Towers

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten