HomeTechnologieTelefoonHoe Amazon account verwijderen?

Hoe Amazon account verwijderen?

Amazon is een van de meest populaire online winkels. Maar soms kan het vervelend zijn als je teveel producten hebt gekocht en je Amazon account niet meer kunt gebruiken. In dit artikel zal worden uitgelegd hoe je in enkele eenvoudige stappen je Amazon-account kunt verwijderen.

Geen openstaande bestellingen, leveringen of betalingen

Als er geen openstaande bestellingen, leveringen of betalingen zijn, kunt u uw Amazon account verwijderen. Ga naar “Mijn account” en selecteer onder “Accountgegevens” de optie “Account verwijderen“. Er zal een bevestigingspop-up verschijnen waarin staat dat als u doorgaat met het verwijderen van uw account, alle gekoppelde services worden beëindigd. Klik op “Ja, account verwijderen” om door te gaan.

Dingen om op te merken en te doen voordat u uw account verwijdert

  • Zorg ervoor dat u alle aankopen hebt gedownload of opgeslagen voordat u uw account verwijdert. Dit kan niet worden teruggehaald nadat uw account is verwijderd.
  • Zorg ervoor dat u alle gegevens hebt opgeslagen die u wilt bewaren, zoals adres- en betaalgegevens. Amazon bewaart deze gegevens niet voor u nadat uw account is verwijderd.
  • Verzeker je ervan dat je alle abonnementen en diensten hebt opgezegd die je met Amazon hebt. Als je dit niet doet, zullen ze mogelijk door blijven gaan met factureren, zelfs nadat je account is verwijderd.
  • Neem contact op met Amazon om te controleren of er iets anders is dat je moet doen voordat je jouw account kunt verwijderen.

Laatste gedachten

Als je eenmaal besloten hebt om je Amazon account te verwijderen, is het belangrijk dat je alle informatie verzamelt die je nodig hebt voordat je de definitieve stap zet. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je alle aankopen hebt gedownload of gekopieerd die je wilt bewaren. Je kunt ook overwegen om een ​​kopie te maken van je adresboek en creditcardgegevens. Als je een Prime-lidmaatschap hebt, moet je ervoor zorgen dat dit wordt opgezegd voordat je account wordt verwijderd.

Uiteindelijk moet je contact opnemen met Amazon door hun klantenservice te bellen of een chatbericht of e-mail te sturen naar hun supportafdeling. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft dat je account permanent wilt verwijderen en niet alleen wilt uitschakelen.

Video: How to Delete your Amazon Account! (NEW 2023)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten