HomeTechnologieComputerHoe een vinkje of selectie in de Excel-cel invoegen?

Hoe een vinkje of selectie in de Excel-cel invoegen?

Excel is een prachtig programma dat je in veel situaties kan gebruiken. Maar wat als je niet weet hoe je een vinkje of selectievakje in de cel invoegt? In dit artikel lees je hoe je het doen kunt.

Voeg een vinkje of een selectievakje in met behulp van de symboolfunctie

In Excel kan je een vinkje of selectievakje invoegen met behulp van de symboolfunctie. Je kunt het symbool invoegen in de rechter bovenhoek van je sheet of cel, of je kunt het vinkje invoegen door het venster “Symbolen” op de tabbladen “Graadmeter” en “Bepalingen” te openen en het symbool in het venster ‘Toevoegen‘ te plaatsen. Het selectievakje kan je invoegen door het venster ‘Toevoegen‘ op de tabbladen “Graadmeter” en “Bepalingen” te openen, en het vakje ‘Selecteer Symbolen‘ in het venster ‘Toevoegingen‘ open te stellen, waarmee je gegevens uit verschillende veldjes kunt selecteren.

Plaats een vinkje of selectievakje met een tekencode

Je hebt misschien wel eens gehoord van de selectievinkjes en vinkvakjes die in Excel gebruikt worden om op te slaan welke velden beschikbaar zijn voor invoeging. Je kunt een selectievinkje of vinkvakje aanmaken door met je cursor over het veld te klikken en dan een tekencode op het knopje aan de rechterkant van het toetsenbord te drukken.

Voeg een vinkje of een selectievakje in met snelkoppelingen

Voeg een vinkje of een selectievakje in met snelkoppelingen. Door het invoeren van zulke koppelingen wordt het werk veel efficiënter. Zo kan je bijvoorbeeld voorkomen dat je data in één keer onjuist is en dus ook duidelijkheid verschaffen over de verwerking.

Voeg snel meerdere selectievakjes of knoppen in een celbereik in het werkblad in

In Excel wordt een celbereik gebruikt om voegwijzen of selectievakjes in te voeren. De cel kan worden ingevoerd door het teken “Cel”, en er zijn verschillende manieren om de cel in het werkblad in te voeren.

Video: Excel – Checkbox – Een To Do Lijst Maken in Excel

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten