HomeGamingHoe download je Fortnite

Hoe download je Fortnite

Fortnite is een computerspel van Epic Games. In deze game moet je samen met andere spelers in een wereld vol zombies op zoek gaan naar verschillende voorwerpen die nodig zijn om te overleven. Er wordt gestreefd naar de winnaarstafel door het verzamelen van materiaal om je fort te bouwen en zo steeds sterker te worden. De game is gratis te downloaden bij iOS-gebruikers, Android-gebruikers en Windows-gebruikers. Verder is het spel te spelen op de PC, Xbox en PlayStation.

Nintendo Switch

Je kan het gratis game Fortnite op je Nintendo Switch downloaden. Volg deze instructies om te starten:

  1. Klik op de home screen van je Nintendo Switch en klik dan op je account. Op de Account pagina kun je alle persoonlijke informatie vinden, zoals je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar games > fortnite en klik vervolgens op de knop “Download Fortnite.” Je ontvangt een bericht met het volgende tekst: “Kies een game mode en selecteer uw gebruikersnaam.”
  3. Klik in het berichtje dat je ontvangen bent op “Game modes” en druk daarna op de knop “Select users.” Er verschijnt een lijst met alle gebruikers van je Nintendo Switch, die in gezelschap zijn van een console of computer met internetverbinding. Druk vervolgens op de knop “Add user” om contact met die persoon aan te maken (of indien die niet meer actief is binnen Fortnite).

Video: How to DOWNLOAD FORTNITE ON PC (EASY METHOD)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten