HomeGamingNintendo Switch laadt niet op

Nintendo Switch laadt niet op

Nintendo Switch is een van de populairste elektronische speelgoedproducten ter wereld. Maar wat als je het juiste reparatie- en onderhoudsmiddel niet kunt vinden? Dan kan het zijn dat de Nintendo Switch laadt niet op. In dit artikel staan gemakkelijke manieren om je Nintendo Switch te laten repareren.

Waarom Nintendo Switch niet oplaadt?

Nintendo Switch laat niet langer op met opladen. Hieronder vertellen we je hoe je dit probleem kan oplossen. Naast de oplader is er ook een defect in het apparaat zelf.

Check of de batterij goed bevonden is in het apparaat. Als de batterij onjuist bevonden is in het apparaat, dan kan dat veroorzaken dat de console geïsoleerd raakt en daardoor niet meer gaat lopen. Ga rechtstreeks naar ‘Start + A’ en kies hierin ‘Batterij check’ om alle informatie over jouw batterij te bekijken.

Problemen oplossen met een Nintendo Switch die niet kan worden opgeladen

Je Nintendo Switch lijkt niet meer te kunnen worden opgeladen. Of je proberen hem juist wel op te laden maar hij blijft dan steeds op een laagje batterij liggen of je bent er niet in geslaagd om de verbinding tussen je Nintendo Switch en internet weer aan te maken, hieronder vind je onderstaande tips om alle problemen opgelost te krijgen.

  1. Probeer eens de verbinding tussen Nintendo Switch en internet hersteld te krijgen door het apparaat uit te zetten en na 5 minuten weer aan te maken. Als dit helpt neem dan even contact met ons op via onze website of mobiel app.
  2. Laad het apparaat langzaam aan voordat je hem gaat gebruiken, iedere 2-3 uur kan nuttig zijn als het gaat om de batterijlast. Dit voorkomt dat de batterij sneller leeg raakt of dat er problemen ontstaan bij het laden van het apparaat.

Krijg hulp van Nintendo

Nintendo Switch heeft momenteel behoorlijk wat problemen. Hieronder staan een aantal gemakkelijke manieren om deze te repareren:

  • Ga naar het Nintendo account en kies uit je gebruikersnaam in “Account-overzicht” of op “Naam van je platina-account“. Klik vervolgens op “Reacties & berichten” in dit overzicht. Hier vind je alle problemen die je met je Nintendo Switch hebt gehad en kan je hiermee contact opnemen met Nintendo om ze te helpen.
  • Klik op de knop “Toestellen aansluiten” en ga naar het venster dat verschijnt. Selecteer dan “Nintendo Switch (3DS)“. Laat de console nu laden door er eerst naar te kijken, terwijl jij inlogt in je toestel. Gebruik dan eventuele spelcamera’s om video’s van de laadprocedure te maken. Als alles goed is afgelopen, moet de Nintendo Switch weer prima lopen!

Video: Zo gaat de Batterij van je Nintendo Switch langer mee! – Dr Console

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten