HomeAutomatiseringMicrosoftAlles over de BCC functie in Microsoft Outlook

Alles over de BCC functie in Microsoft Outlook

Hoe het BCC-veld toevoegen in Microsoft Outlook of Outlook Online? Als u wilt zorgen dat alle berichten die u schrijft met BCC-codes worden voorzien, moet u eerst het BCC-veld toevoegen aan uw berichten. Hieronder leggen we u een aantal tips uit om het BCC-veld toe te voegen in Microsoft Outlook of Outlook Online.

Wat is BCC?

BCC (Behavior Control Codes) is een sessie- en bestandsbeheerstekening in Microsoft Outlook. Hiermee kunt u bestanden beheren zoals e-mailberichten, contactgegevens of agenda’s die voornamelijk gebruikt worden voor het verwerken van berichten. BCC-codes zijn gebaseerd op normale berichtenuitvoering, met dien exceptioneel dat er mogelijkheden zijn om codes toe te voegen om ervoor te zorgen dat deze berichten gemakkelijker te lezen of zoekbaar worden.

Hoe een BCC gebruiken in Microsoft Outlook Online?

Bcc-maildienst kan het bericht in je mailbox toevoegen, of je kunt het mailbericht versturen aan iedereen die je wilt opbellen.

Toevoegen van het BCC-veld:

  1. In Outlook Online, zoek naar het mailprogramma dat je gebruikt en druk op de knop Toevoegen.
  2. Klik op de rechterbovenhoek van de pagina met het bericht dat je wilt toevoegen aan een mailinglist of contactgroep en druk op het BC-symbool.
  3. Voer als bronnaam dan in het vaknaamvakje de naam van de persoon die je wil bellen of om welke reden je hen wil informeren over dit bericht, en druk dan op OK. Druk vervolgens weer op OK om te bevestigen dat alle invalshoeken ingevuld zijn.

Hoe kan je BCC gebruiken in Microsoft Outlook?

In Microsoft Outlook of Outlook Online, je kunt het BCC-veld toevoegen aan de lijst met contacten door in het venster ‘contactgegevens‘ te klikken op de knop ‘Kies contact‘. Je ziet dan in het venster dat je een nieuwe selectie moet maken. Klik op het tabblad ‘Bcc‘-regels en kies vanaf hierin het emailadres dat je wilt toevoegen aan de lijst van contacten. Indien je alle contacten wilt toevoegen, volg dan de instructies die worden gegeven om elk adres toevoeglijk te maken aan de juiste categorie.

Video: How to Add a Microsoft Outlook BCC Field into Your email

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten