HomeFilms en seriesHoe krijg je YouTube Premium Studentenkorting?

Hoe krijg je YouTube Premium Studentenkorting?

YouTube Premium is een YouTube-abonnement dat je toegang geeft tot extra features, waaronder de mogelijkheid om video’s te downloaden en af te spelen zonder internetverbinding. Het kost 11,99 euro per maand, maar als je student bent, kun je gebruik maken van de studentenkorting en het abonnement voor slechts 6,99 euro per maand afsluiten.

Wie komt in aanmerking voor YouTube Premium Student?

YouTube Premium Studentenkorting is alleen beschikbaar voor studenten die een geldig studenten ID hebben. Als je een student bent, dan kom je in aanmerking voor de korting op YouTube Premium. Wil je weten of je in aanmerking komt? Controleer dan of je een geldig student ID hebt.

Wat krijg ik met een YouTube Premium Student-plan?

Wat krijg ik met een YouTube Premium Student-plan?

Met een YouTube Premium Student-plan krijg je toegang tot alle YouTube Originals, waaronder exclusieve shows en films. Ook kun je gebruikmaken van YouTube Music Premium, zodat je geen advertenties meer ziet en achtergrondafspeellijsten kunt maken. Bovendien kun je met een YouTube Premium Student-plan onbeperkt downloaden voor offline gebruik en video’s afspelen op je tv of in de slaapkamer met Chromecast of Apple TV.

Hoe krijg ik YouTube Premium Student?

Om YouTube Premium Student te krijgen, moet je een validiteitsbewijs van je onderwijsinstelling hebben. Dit kan in de vorm van een .edu-e-mailadres of een student ID-kaart zijn. Als je dit bewijs hebt, kun je naar de YouTube Premium Student website gaan en hier inloggen met je Google-account. Vervolgens wordt er gevraagd om wat informatie over jezelf en je onderwijsinstelling in te vullen. Nadat je alle vereiste informatie hebt ingevuld, kun je beginnen met gebruik maken van alle voordelen die YouTube Premium Student te bieden heeft!

Video: Youtube Premium For Students | Explained

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten